AcasăNewsPoliţiştii, ŞOCAŢI de motivul pentru care un sucevean a sunat la 112!...

Poliţiştii, ŞOCAŢI de motivul pentru care un sucevean a sunat la 112! Apoi, au văzut grozăvia cu ochii lor

Caz terifiant! Surprinși în timp ce cărau un cadavru într-un covor! S-a aflat că femeia a decedat în București. Ce a anunțat PolițiaPoliţiştii, ŞOCAŢI de motivul pentru care un sucevean a sunat la 112! Apoi, au văzut grozăvia cu ochii lor

În viaţă, se mai întoarce roata. Asta s-a întâmplat la Suceava, unde o femeie l-a bătut pe un bărbat. Disperat, omul le-a cerut ajutorul celor de la 112.

Suceveanul a început să se certe cu soţia sa, miercuri, în jurul orei 11.00. Cei doi se află în proces de divorţ.

Soţii sunt în proces de divorţ

Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că, pe fondul unei dispute verbale cu soția sa, cauzată de neînțelegeri familiale și de faptul că cei doi se află în proces de divorț, aceasta l-a agresat fizic, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scările care fac accesul în casă.ţ

A fost aplicat formularul de risc, fiind întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a declarat faptul că nu solicită eliberarea ordinului de protecție provizoriu împotriva soției.

În cele din urmă, victima a formulat plângere penală împotriva soției sale așa încât s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”, se arată într-o informare a Poliţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger