AcasăNewsUPDATE/Scene dramatice în apropierea vilei lui Gigi Becali! Un bărbat s-a cățărat...

UPDATE/Scene dramatice în apropierea vilei lui Gigi Becali! Un bărbat s-a cățărat pe un stâlp – VIDEO

Polițiștii și pompierii, în alertă în apropierea vilei lui Gigi Becali, după ce un bărbat s-a cățărat pe un stâlp (foto: captură Antena3)

Gestul unui bărbat, care s-a urcat pe un stâlp de beton din fața casei omului de afaceri, a pus în alertă pompierii și polițiștii.

UPDATE: Bărbatul ar fi fost, în cele din urmă, convins să coboare de pe stâlpul de electricitate.

Gigi Becali, cunoscut pentru faptul că obișnuiește să dea bani persoanelor nevoiașe, a ieșit din locuință, pe fondul incidentului apărut în apropierea vilei sale. Și a făcut câteva declarații.

„El a zis că n-are casă. I-am dat nişte bani. Acum vrea casă! N-am de unde să-ţi dau eu ţie casă! A zis: măcar dă-ne bani de chirie, pe o lună, că după aia ne descurcăm. Şi i-am dat bani de chirie pe o lună”, a afirmat omul de afaceri în fața jurnaliștilor ajunși la fața locului.

Sunt informații de ultimă oră cu privire la acest episod ce se derulează în apropierea locuinței patronului FCSB, din Pipera. Din câte anunță Antena 3, omul i-ar cere ajutor omului de afaceri pentru că nu ar avea o locuință. Așa că ar vrea să discute cu Gigi Becali.

Cel mai probabil, omul speră că astfel va reuși să atragă mai mult atenția asupra problemei sale. Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, zona a fost împânzită de pompieri și de polițiști. Pompierii au venit și cu o autoscară destinată intervențiilor la înălțime.

335 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Jiji, bai, da-i si un cap in gura la alpinistul asta de brazilian de Bukale, cum sa iti dreanjeze tie siesta de dupa-masa, uita la el obraznikul drakului !! Ha ha ha 🙂 Bai Jiji, in locul tau aruncam in el cu ceva, sa pice in cap de acolo sus de la kukurigu, sa ii vina mintea la loc, ca e clar l-a lasat undeva !! Jiji taraneule, zii dupa noi noua lozinca de-a ta: 6 ani fara Titlu, bai tarane de cioflingar, toti rad de tine si de echiap ta de saltimbanci, nu mai pupi tu calificare in cupele europene nici daca stai 10 ani de acum incolo in cap, bai idotule inutil !! Vezi ca te-au luat la ochi mafiotii aia batrani de la UEFA, o sa iti dea aia ceva intre ochi, bai, nu bani o sa iei de la ei, ci numai pwule in gura !! Ha ha ha 🙂 Hai Jiul Minerul Karagandy 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger