AcasăNewsPoliţiştii se plâng că sunt "umiliţi" cu salarii de 4.000 lei. Li...

Poliţiştii se plâng că sunt „umiliţi” cu salarii de 4.000 lei. Li se pare mai uşoară munca de la Lidl

Poliţiştii au protestat în această săptămână din cauza salariilor pe care ei le consideră mici. Vasile Zelca, liderul sindicatului care numără circa 40.000 de membri, a prezentat o frântură dintr-o discuție de pe grupurile de WhatsApp ale polițiștilor.

Un polițist a dezvăluit că sora sa câștigă 4.000 de lei de la Lidl, ca manipulant, în vreme ce el, stând în zăpadă, are același salariu.

Agenţii se plâng că lucrează „în zăpadă”

Poliţiştii au ajuns să se considere umiliţi pentru un salariu de 4.000 lei net.

Vă dau o frântură dintr-o discuție de pe grupurile de WhatsApp. Zice un coleg: sor-mea este manipulant la Lidl și ia 4.000 de lei și trebuie să aibă grijă să nu cadă borcanele din raft.

Eu iau 4.000 de lei și stau până la brâu în zăpadă, pe verde. La Poliția de Frontieră încă mai avem segmente de frontieră care nu pot fi digitalizate, nu pot fi supravegheate cu sisteme de supraveghere și se duc oamenii și patrulează în segmentele acelea. Și se numesc pe verde.

Sunt elemente pe care oamenii trebuie să le cunoască”, a mai declarat, pentru Bugetul.ro, Vasile Zelca, liderul SNPPC.

Salariile poliţiştilor au crescut

Personalul din MAI protestează deşi salariile au crescut.

370 de lei net – creșterea la MAI. Pe noua grilă de salarizare, nu știm nimic, că nu au discutat nimic cu noi. Habar n-avem ce vor să facă pe noua grilă, pentru că nu au discutat nimic cu noi. Creșterea este de 374 de lei, sumă netă, media. Această creștere trebuia să se producă de la 1 ianuarie 2022.

De la 1 ianuarie 2023, coeficientul fiecărui polițist, militar, pompier, jandarm, familia ocupațională, trebuia înmulțit cu salariul minim pe economie. Prin înmulțirea coeficientului cu salariul minim pe economie, decuplăm salarizarea bugetarului de la decizia politică.

Tinerii sunt interesați de salarizare, de carieră, de pensionare, de predictibilitate. Sunt trei segmente importante: vreau să știu ce salariu voi avea, ca polițist, vreau să știu până la ce nivel pot să acced în carieră și vreau să știu ce pensie îmi oferă statul pentru sacrificiile pe care eu le voi face, pentru ca acest sistem să meargă„, a afirmat Vasile Zelca.

author avatar
Andrei Ștefan
696 afisari

14 COMENTARII

  1. Nu vă e rușine hoților, dacă e așa de rău în miliție de ce apărați infractorii din guvernul?…
    Tac-tu are pensie de 1500 de lei, mă-ta la fel și trăiesc!…Tu cu 4000 de lei plus sporuri plus șpagă!.. nu poți trăi?…

  2. PRECIZARE……EU NU AM SCRIS NIMIC CONTRA POLITISTILOR….CEEA CE AM SCRIS EU ESTE DESPRE SECURISTII 0215 CARE FAC TRAFIC DE COPII IMPREUNA CU CLANURILE INTERLOPE//REPET….NICIODATA NU AM SCRISE CEVA CONTRA POLITISTILOR …..PUNCT

    • POLITISTII CARE ISI FAC DAtORIA TREBUIE RESPECTATI….DAR NU SI MAFIOTII DEGHIZATI IN POLITISTI

      • NU SCRIE NICAIERI CA ESTE LEGAL SA FURI CASE,TERENURI,COPII SI SA FACI TRAFIC DE ARME SI DROGURI COT LA COT CU INTERLOPII

        • PE ACEASTA CALE IMI CER ANTICIPAT SCUZE FATA DE ORICE POLITIST CARE S-A SIMTIT AFECTAT(DIN CONFUZIE) DE CE AM SCRIS EU…

          • NU CONFUNDAM POLITISTUL CU INFRACTORUL…CHIAR DACA SE FORTEAZA O CONFUZIE DE CATRE MAFIOTI

  3. Aduce ue polițiști dintre emigranți făcuți la norma care sa bata tot ce nu le e lor în gratii!! Asta e viitorul europenilor ,paza cu anticrestini!!

    • Exista un nou sport, „parkour” , care poate fi chiar mai important decit mestesugul armelor albe si de foc… Uitati-va pe YouTube ca sint tone de canale dedicate acestui sport. „Parkour” este o combinatie intre proba 3000m-obstacole de la atletism si explorarea urbana.

      Parkouristilor care fac explorare urbana si infiltreaza „zgirie-nori” le este mai mult frica sa fie interceptati de autoritati si arestati de politie decit sa cada in gol sute de metri si sa se faca praf de caldarim. Asta ne arata cit de odioase au devinit guvernele din toate tarile Lumii indiferent de latitudine sau de longitudine.

      Blestemat sa fie Globalismul in veci de veci!

  4. Astia cred ca lucreaza in Groenlanda de stau numai in zapada.Toate castele astea platite gras din banul public au inceput sa ne ia de prosti.

      • Ha! Ha! Ha! „Sa pazesca cei doi savanti” … Ha! Ha! Ha! Era sa mor de ris!
        Cica in Epoca de Aur militzianul prinde noaptea pe doi:
        – Actele la control!
        Primul ii da Buletinul de Indentitate si militzianul citeste:
        – Buuuu-Leee-Tin … Buletin! „Ia da ,ba, si tu !” Ii zice celui de-al doi-lea…
        Ala ii da Buletinul de Indentitate si militzianul citeste iarasi:
        -Buuuu-Leeee-Tin … Buletin! Dupa care esclama: ” Ce,ba, voi sinteti frati?!?

        Pentru Procuratura: „Jermany is calling! Jermany’s calling!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger