Cauta

Politistii, revolta contra „Fratiei Soferilor”!

Iata ca evenimentele halucinante din ultima vreme petrecute in cadrul IGPR i-au adus pe multi politisti la capatul exasperarii, acestia deja vociferand pe fata cum ca au ajuns sa le fie rusine sa mai spuna cuiva ca lucreaza la MAI! Si „spargerea buboiului” pare a fi una iminenta, mai ales ca de aceasta data cadrele nu se mai plang musai de slabele dotari sau de lefurile insuficiente, ci de „dinastiile”  create la nivelul Politiei Romane, prin care unii sefi ajunsi pe functii inca nu se stie cum sunt acum, la randul lor, „trambuline” pentru alti membri ai acestor „fratii”.

Chestorul Voicu tot mai contestat de catre subordonati

Astfel ca Sindicatul National al Agentilor de Politie a ajuns sa acuze oficial un adevarat „cartel al sefilor” la conducerea Politiei Capitalei, avertizand ca posturile sunt ocupate aproape exclusiv prin imputerniciri, ci nu scoase la concurs. Mai mult, sindicalistii dau drept exemplu de lider al acestui „cartel” pe chiar Mihai Marius Voicu, controversatul chestor care a condus Politia Capitalei pe cand „pedofilul” Eugen Stan actiona in voie si care acum este adjunct al sefului IGPR, sustinandu-se ca toate imputernicirile  si examenele ar fi sustinute pe acelasi algoritm al pilelor, relatiilor, nepotismelor si pe obedienta.

Voicu, „marele sef”

Iar acuzele politistilor la adresa lui Mihai Marius Voicu continua prin dezvaluirea ca „din 2012, cand la sefia Politiei Capitalei a fost numit acesta  scara valorilor s-a inversat, iar meritocratia a fost viciata de pilele si mofturile marelui sef. Pana la domnia lui Voicu, imputernicirea pe o functie avea caracter de exceptie, asa cum este fresc. Doar ca, dupa poftele chestorului Voicu, Exceptia a devenit Regula! Imputernicirea reprezinta exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere. Orice politist din cadrul DGPMB stie ca imputernicirea ii asigura imputernicitului functia si dupa provizoratul de maxim sase luni. Asta pentru ca acum functioneaza o cutuma : nimeni nu mai indrazneste sa candideze impotriva celui imputernicit, care se bucura de protectia celui care l-a pus pe functia de conducere” mai sustin politistii aflati in pragul unei adevarate razvratiri impotriva „cartelului sefilor”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version