AcasăNewsPolitistii protesteaza la Iasi legati cu lanturi

Politistii protesteaza la Iasi legati cu lanturi

Nemultumiti de hotararea ministrului Igas de a face restructurari, 30 de politisti de frontiera din Iasi s-au legat cu lanturi in fata Prefecturii pentru ca, pe langa salariile taiate, acum sunt in pericol sa isi piarda si locurile de munca.
Politistii au venit cu afise pe care scria „Dumnezeu cu mila, scapa cei cu pila”, „Suntem prizonierii incompetentei voastre”. Unii dintre protestatari s-au legat cu lanturi de picioare si au marsaluit astfel pe timpul protestului, iar altii aveau legate la maini linguri de lemn din care unii au baut apa, ca semn al saraciei in care traiesc, potrivit oradeiasi.ro.

Politistii spun ca sunt dati afara abuziv din serviciu si ca nu sunt respectate criteriile stabilite de minister pentru concedieri.

Politistii acuza sefii de inspectorate ca dau oameni afara fara sa faca evaluari in prealabil. Angajatii sunt nemultumiti si de salariile diminuate, care abia le permit un trai decent.

305 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fostul subofiţer de securitate Iulian Surugiu, actualmente PENSIONAR PE CAZ DE BOALĂ, deci inapt pentru serviciul politienesc, apt pentru deplasari in tara, apt pentru mitinguri si pentru activitati ce il expun la efort fizic, a adunat agenti S.N.A.P. din I.J.P.F. Vaslui, Covasna, Neamţ, Bacău, Bucureşti, si i-a dus la Iasi pentru a demonstra celor de acolo ca SNAP-ul face ceva pentru cei ce au picat examenele. Escrocul nu a scos ciocul in public si nu si-a declinat calitatea de manipulator in fata presei de teama sa nu fie intrebat de ziaristi: ce scoala de subofiteri a terminat si unde a lucrat sub acoperire pana in ’89. La cat se ridica averea sa si cand a adunat o avere colosala. Daca s-a pensionat ca fiind inapt medical cum de isi permite sa faca efort fizic si psihic deplasandu-se prin tara si carand dupa el dintr-un judet in altul cativa fraieri ce se cred lideri de sindicat. In ce relatii este Surugiu cu partidul de guvernamant precum si cu conducerea MAI si IGPR ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger