AcasăNewsPolitistii, pe urmele unei grupari specializata in furt de produse petroliere. Perchezitii...

Politistii, pe urmele unei grupari specializata in furt de produse petroliere. Perchezitii in Dambovita, Arges si Teleorman!

Peste 70 de perchezitii domiciliare au loc, la aceasta ora, in judetele Dambovita, Arges si Teleorman, pentru prinderea unei grupari infractionale specializata in furtul de produse petroliere. La actiune participa si un elicopter.

„Actiunile au drept scop si probarea unor infractiuni de coruptie, iar perchezitiile sunt efectuate de politisti din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Dambovita, Arges, Prahova si Teleorman si Directiei Generale Anticoruptie, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, Inspectoratului General al Aviatiei, Directiei de Supravegheri Operative, Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si Serviciului Roman de Informatii.Activitatile si sunt coordonate de catre conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane”, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.

Trei politisti, un jandarm si un pompier, printre suspecti

Surse judiciare au declarat ca in acest caz sunt suspectati si trei politisti, un pompier si un jandarm din judetul Dambovita.

Despre 37 dintre persoanele vizate de perchezitii exista informatii si probe ca ar fi implicate direct in furtul de produse petroliere din conducte, pe care ulterior le vindeau detinatorilor de utilaje agricole.

Persoanele vizate de anchetatori urmeaza sa fie duse la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita pentru audieri.

367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger