AcasăNewsPoliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar...

Poliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar sub ochii agenţilor! (VIDEO)

conflictul de la BuzauPoliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar sub ochii agenţilor!

Poliţia Română şi-a dovedit din nou incompetenţa, într-un caz de violenţă petrecut în judeţul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să-i calmeze pe bătăuși.

Şi mai revoltător este că, în urma incidentului, cei trei agresori au rămas liberi. Procurorul de caz nu-i consideră periculoși.

De la ce a pornit conflictul şoferi – agresori?

Pe imaginile VIDEO, se poate observa cum şoferul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: „V-am trimis echipaj de poliție acolo. Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!”.

Problema e că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților.

Buzoianul ar fi început să filmeze în timp ce conducea, încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din comuna Săpoca, pe care i-a acuzat că vând în mod ilegal. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători.

Incredibil: Poliţia a spus că intervenţia a fost reuşită

Pentru șefii din Poliția Buzău, agenții au intervenit corespunzător.

Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict, în vederea consilierii. Ambele părți implicate continuau să provoace la reacție conflictuală.

Polițiștii au preluat apelantul și au hotărât să-l escorteze cu mașina în siguranță până la sediul poliției.

Intervenția a fost etapizată și procedural, astfel încât consecințele stării conflictuale să nu se agraveze și mai tare”, a precizat, într-o intervenție la Digi24, Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

author avatar
Andrei Ștefan