AcasăNewsPoliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar...

Poliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar sub ochii agenţilor! (VIDEO)

conflictul de la BuzauPoliţiştii nu mai sperie pe nimeni! Şofer, atacat într-un mod BARBAR, chiar sub ochii agenţilor!

Poliţia Română şi-a dovedit din nou incompetenţa, într-un caz de violenţă petrecut în judeţul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să-i calmeze pe bătăuși.

Şi mai revoltător este că, în urma incidentului, cei trei agresori au rămas liberi. Procurorul de caz nu-i consideră periculoși.

De la ce a pornit conflictul şoferi – agresori?

Pe imaginile VIDEO, se poate observa cum şoferul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: „V-am trimis echipaj de poliție acolo. Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!”.

Problema e că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților.

Buzoianul ar fi început să filmeze în timp ce conducea, încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din comuna Săpoca, pe care i-a acuzat că vând în mod ilegal. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători.

Incredibil: Poliţia a spus că intervenţia a fost reuşită

Pentru șefii din Poliția Buzău, agenții au intervenit corespunzător.

Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict, în vederea consilierii. Ambele părți implicate continuau să provoace la reacție conflictuală.

Polițiștii au preluat apelantul și au hotărât să-l escorteze cu mașina în siguranță până la sediul poliției.

Intervenția a fost etapizată și procedural, astfel încât consecințele stării conflictuale să nu se agraveze și mai tare”, a precizat, într-o intervenție la Digi24, Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

author avatar
Andrei Ștefan
675 afisari

5 COMENTARII

  1. si sunt cercetati in stare de libertate pentru ca nu sunt pericol public…chiar daca fac bip pe politie.. Cu asa atitudine ,a procurorilor, care aresteaza minori pentru o gaina dar astfel de elemente sunt niste sfintisori..scade credibilitatea justitiei…si incurajeaza si pe altii sa faca la fel !

  2. Ce sa faca amărâta aia de polițistă???? Astea sunt rezultatele angajării a sute de femei in sistemul de ordine publică. Angajați în continuare femei si o sa vedem din ce in ce mai multe asemenea situatii. Asa ne apara poliția?????

  3. Cum își justifică polițiștii și procurorii salariile din moment ce nu acționează conform legilor statului roman?De ce ii mai plătim cu salarii astronomice din moment ce ei arata numai incompetenta?

  4. Bubulina balerina sexy politista tanara cu pletele in vant a cui pila este? Si-a luat branciul pentru ca era fix in spatele agresorului. Si se misca precum melcul parca asteptand sa-l atace agresorul pe activist. Si asa s-a si intamplat. Cu organul feminin de ordine de fata.Norocul activistului este ca agresorul i-a tras si ei un branci. Altfel cei doi malaci clanisti nu erau retinuti de catre Politie. Adica de catre Militia romana a carei ultima specializare este retinerea chiar cu violenta a ne purtatorilor de masca cetateni in general pash nici si aplicarea amenzilor corespunzatoare. De clanuri se feresc ca dracul de tamaie. Din pacate tot mai multi dintre ei prefera ca in loc sa-si faca meseria de politist sa-si ia taxa de protectie si sa-i lase sa faca ce vor ei. Trafic de toate felurile, rafuieli intre ei, perturbarea ordinei publice. Si daca nici ministrul Bode nu trece la curatenia generala in Politie si daca pensia de serviciu ramane intacta de ce si-ar sacrifica viata aceasta categorie de politisti ? Viata lor si vietile familiilor lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger