AcasăNewsPolițiștii n-au stat pe gânduri! Amenda uriașă primită de un bărbat prins...

Polițiștii n-au stat pe gânduri! Amenda uriașă primită de un bărbat prins aruncând deșeuri din construcții pe un teren din Ilfov

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Mai ales pe timp de vară, sunt destul de mulți cei care fie construiesc fie renovează locuințe. Doar că problema apare atunci când gunoaiele rezultate din demolări sau alte deșeuri constând în resturi de materiale folosite în construcții ajung să fie aruncate nu trebuie.

Un bărbat a fost amendat, după ce a fost prins de polițiști când descărca gunoaie provenite din construcţii pe un teren din judeţul Ilfov. S-a întâmplat în zona localității ilfovene Dărăşti.

Din câte a anunțat poliția, omul venise cu o autoutilitară din care descărca deșeuri provenite din construcții și demolări.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 14:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii rutieri din Măgurele au depistat un conducător auto, în timp ce descărca deșeuri provenite din construcții și demolări, pe un teren extravilan, din zona localității Dărăști, județul Ilfov.

La solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele privind încărcarea/descărcarea deșeurilor”, precizează vineri IPJ Ilfov, într-un comunicat.

Sursa citată anunță că în acest caz deșeurile au fost încărcate din nou în autoutilitară și duse apoi la groapa de gunoi din localitatea Vidra, unde au fost descărcate.

Ce au decis polițiștii, pe lângă amendarea șoferului

În cazul de față, polițiștii au dispus mai mult decât o sancțiune contravențională dată șoferului. Care amendă a fost una considerabilă, s-ar putea spune.

„În cadrul activităților, polițiștii au procedat la confiscarea autoutilitarei respective.
De asemenea, polițiștii din Măgurele l-au sancționat contravențional pe conducătorul auto, conform art. 25 al. 2 din H.G. 1061/2008, cu amendă în valoare de 15.000 de lei”, mai menționează IPJ Ilfov.

author avatar
Andrei Coman
602 afisari

2 COMENTARII

  1. Confiscarea mijlocului de transport trebuie și la cei prinși cu furăciuni. De lemne, de produse agricole, de…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger