AcasăNewsPolițiștii locali vor fi zilnic în tramvaie, pe o anumită linie STB....

Polițiștii locali vor fi zilnic în tramvaie, pe o anumită linie STB. Ce „misiune” vor avea: „Am primit multe reclamații”

sursa foto: Facebook/Societatea de Transport București - STB SA

Polițiștii locali se vor plimba cu tramvaiul prin Capitală, dar în timpul programului și cu un scop precis!

De multe ori, îndeosebi pe rețelele de socializare, au apărut discuții și imagini cu mizeria lăsată în urmă, de către unii călători, în mijloacele de transport în comun – fie că sunt tramvaie sau autobuze. La fel de deranjante pentru mulți sunt și situațiile în care unii pasageri ascultă muzică prea tare, fără să aibă căști.

Vineri, Stelian Bujduveanu, viceprimar general al Bucureștiului, a anunţat că agenţii Poliţiei Locale vor fi prezenţi zilnic în tramvaiele de pe linia 32. Călătorii care nu păstrează curăţenia în tramvaiele Societății de Transport București care circulă pe această linie riscă, astfel, să fie amendați. Și nu doar ei, ci și cei care nu au un comportament civilizat.

Viceprimar: Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!

„STB nu poate menține curățenia din tramvaie dacă unii pasageri mănâncă semințe, ascultă manele cu volumul la maxim și vandalizează stațiile cu graffiti sau alte mâzgălituri. Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!

Agenții Poliției Locale vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia lui 32: urmează amenzi pentru călătorii care nu se comportă civilizat și nu păstrează curățenia.

Am primit multe reclamații și mesaje referitoare la călători care mănâncă semințe sau își taie unghiile în mijloacele de transport public”, a transmis Stelian Bujduveanu, vineri, 18 august, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Viceprimarul Capitalei îi îndeamnă pe locuitori să pună mâna pe telefon și să sune la Poliția Locală din București, dacă au de semnalat nereguli în această privință.

„Ajută-ne să menținem transportul public civilizat! Sună la 021 9752 – Poliția Locală a Municipiului București – dacă semnalezi ceva în neregulă.

Transportul public din București poate fi modern și curat doar dacă fiecare călător se comportă civilizat în timpul călătoriei”, a punctat viceprimarul Bujduveanu.

author avatar
Andrei Coman
1.185 afisari

9 COMENTARII

  1. Linia 32 e plina de ceoare de Rahova/Ferentari. Pe aceasta linie platesc bilet cel mult 15% dintre calatori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger