AcasăNewsPolițiștii locali ai lui Nicușor Dan, ordin să amendeze primarii de la...

Polițiștii locali ai lui Nicușor Dan, ordin să amendeze primarii de la sectoarele 3, 4, 5 și 6

În Capitală se duce un adevărat război al zăpezii. După ce Primăria Municipiului București a fost sancționată contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 4 pentru că aleile pietonale și trotuarele aferente Parcului Carol și Parcului Tineretului erau acoperite cu zăpadă și cu gheață, a venit prompt și răspunsul lui Nicușor Dan.

În stilul caracteristic, primarul Capitalei le-a ordonat „dulăilor” săi de la Direcția de Poliție Locală, să împartă amenzi primarilor de la sectoarele 3,4, 5 și 6, arată stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse din Poliția Locală București, polițiștii locali din DGPLCMB au primit dispoziții direct de la directorul general Eduard Stroe să amendeze autovehiculele de salubrizare din sectoarele 3,4,5 și 6. Asta în condițiile în care acestea sunt exceptate de la prevederile HCGMB 134/2004.

Mai mult, pentru că „prietenul politic la nevoie se cunoaște!, polițiștilor locali li s-a spus în mod clar să nu controleze și să nu amendeze mașinile de salubrizare din sectoarele 1 și 2.

Toată acțiunea primarului Nicușor Dan și a „locotenenților” săi de la Poliția Locală pare să aibă un substrat politic pentru că apropiații încă primarului general Nicușor Dan consideră ca, dacă la alegerile locale nu va fi candidat Gabriela Firea, e foarte  posibil ca acesta să fie ales dintre Daniel Băluță, Robert Negoiță sau Cristian Popescu Piedone.

author avatar
Andrei Coman
364 afisari

5 COMENTARII

  1. Poliția Locală din toata tara nu ar trebui sa existe, este un fel de anus contra naturii. Din pacate si consuma resurse enorme.

  2. Măscăriciul acesta de Primar al Capitalei va fi trimis la gunoi. Sa vezi căpățâni tăiate după pierderea alegerilor. Grașii aceștia din Poliția locală vor fi fugăriți, de o sa le scadă burtica nene. Multi se vor regăsi prin firme de paza și așa au fata de pândari.

  3. Primaru’ Nicusor, face ceva pe viata cetatenilor.Amendeaza politic.B-dul I.Mihalache cu trotuare cu gheata. O gravida tocmai a cazut in fata Sp.Filantropia.Sectoru’ 1 .Cine mai voteaza USR?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger