AcasăNewsUPDATE Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Ce s-a descoperit...

UPDATE Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Ce s-a descoperit în timpul anchetei

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Oamenii legii au intrat în alertă, sâmbătă, după ce au fost anunțați despre producerea unui incident la un bancomat din localitatea vrânceană Păunești.

UPDATE: Pe măsură ce s-au aprofundat cercetările derulate în acest caz s-a constatat că varianta inițială nu se confirmă. Și anume s-a stabilit că hooții nu ar fi reușit să plece cu vreo sumă de bani. ”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomat nu au fost sustrase sume de bani.”, se menționează într-o informare a IPJ Vrancea conform vrancea24.ro.


Alerta s-a dat în jurul orei 4 dimineața. Din primele informații rezultă că hoții au vizat un aparat aflat în incinta unei unități bancare, despre care polițiștii ajunși la locul faptei au constatat că are urme de distrugere. Potrivit precizărilor făcute de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, citați de presa locală, ar fi fost forțată mecanic fanta de eliberare a bancnotelor. Hoții ar fi plecat cu o sumă de bani, însă cuantumul exact nu este cunoscut până la această oră. ”Din primele cercetări, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, urmând a fi stabilită de către reprezentanții unității bancare”, se menționează în comunicatul IPJ, citat de monitoruldevrancea.ro.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, care au început verificările menite să facă lumină în acest caz și să dea de urma făptașilor. De altfel, s-au făcut și filtre în vederea depistării suspecților.

Incidentul din Vrancea nu este singular. La mijlocul lunii trecute, un bancomat din Tulucești, județul Galați, a fost ținta hoților, care au aruncat dispozitivul în aer, reușind să dea bir cu fugiții, cu o sumă de bani. Înainte de acest incident, două bancomate au fost distruse în Otopeni, anterior un alt ATM, de această dată din localitatea gălățeană Liești, fiind ținta unei tentative de jaf.

345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger