AcasăNewsPolițiștii, în alertă. Bărbat găsit înjunghiat în parcarea unui depozit din Voluntari!...

Polițiștii, în alertă. Bărbat găsit înjunghiat în parcarea unui depozit din Voluntari! Omul a murit

Polțiștii, în alertă. Bărbat găsit înjunghiat în parcarea unui depozit din Voluntari (foto: Facebook/Poliția Romana)

Un episod violent, în urma căruia un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat, a pus în alertă polițiștii ilfoveni, care încearcă să dea cât mai rapid de urma agresorului.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce s-a dat telefon la 112. S-a întâmplat marți după-amiază, cu puține minute după ora 14. Polițiștii din Voluntari au fost anunțați că un om a căzut victimă unei agresiuni. Mai exact că un bărbat se afla în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, și că victima a fost înjunghiată, din câte rezultă din primele date venite din direcția Poliției Ilfov.

Oamenii legii s-au îndreptat către locul indicat, la fel și un echipaj medical, salvarea preluându-l pe bărbatul rănit pentru a-l duce la un spital din Capitală. În ciuda eforturilor medicilor, viața victimei nu a putut fi salvată.

În tot acest timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au făcut verificări , identificând un suspect, ”fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani”, conform IPJ Ilfov. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma acestuia.

În cauză s-a deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

author avatar
Cristina Stefan
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger