AcasăNewsPolițiștii ies din nou în stradă. Sunt anunțate cele mai mari proteste

Polițiștii ies din nou în stradă. Sunt anunțate cele mai mari proteste

protestPolițiștii ies din nou în stradă. Sunt anunțate cele mai mari proteste

Se anunță proteste masive chiar înainte de Sărbători! Polițiștii ies în stradă pentru a-și arăta nemulțumirile față de cuantumul salariilor și a pensiilor de serviciu.

Mai multe sindicate și-a unit forțele și au organizat o serie de mitinguri, programate pentru săptămâna viitoare. Majoritatea vor avea loc în fața sediilor prefecturilor. Cel mai mare dintre el ar putea fi cel din fața MAI, din 16 decembrie.

Calendarul protestelor:

• 13 decembrie 2021 – mitinguri la prefecturi

• 14 decembrie 2021 – mitinguri la prefecturi

• 15 decembrie 2021 – mitinguri la prefecturi

• 16 decembrie 2021 – miting la MAI în solidar cu Sindicatul EUROPOL

• 17 decembrie 2021 – mitinguri succesive la PSD, PNL și UDMR, cu deplasarea participanților

• Începând din luna ianuarie 2022 – mitinguri succesive la Ministerul Justiției și în Poliția Penitenciară, pentru acordarea titlului de specialist de clasă similar celorlalte categorii de salariați din aceeași familie ocupațională (în cazul nesoluționării revendicărilor principale).

Județele în care se vor organiza mitinguri la prefecturi vor fi anunțate în comunicatul final SNPP-EUROPOL care se va transmite în cursul zilelor următoare. SNPP declară ferm că prima opțiune este întotdeauna dialogul, prin urmare ne arătăm deschiși discuțiilor pentru clarificarea perspectivelor în planul salarizării.

author avatar
Andreea Vlad
470 afisari

1 COMENTARIU

  1. Au noroc ca au sindicate…..militienii trebuie sa faca greva dar nu in hainele statului…..sa vina civili, sa poata fi scuipati si linsati cu rahat la modul propriu pentru masurile aplicate……la iesirea din piata sa fie vaccinati obligatoriu cu doua doze de Astra Zeneca!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger