AcasăNewsPolitistii din Ilfov, actiune pentru combaterea pescuitului ilegal

Politistii din Ilfov, actiune pentru combaterea pescuitului ilegal

sursa foto: pescarulvanator.ro

Politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Ilfov si cei din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov au participat la o actiune, in zona lacului Mihailesti, de pe raul Arges, pentru prevenirea si combaterea pescuitului ilegal, precum si pentru verificarea respectarii prevederilor referitoare la perioadele si zonele de prohibitie a pescuitului.

sursa foto: pescarulvanator.ro

Politistii de la transporturi din Ilfov au constatat mai multe infractiuni de pescuit in perioada de prohibitie, detinere si folosire de plase monofilament, au aplicat sanctiuni contraventionale si au ridicat unelte de pescuit si plase monofilament.

In urma actiunii, politistii au constatat patru infractiuni de pescuit in perioada de prohibitie, detinere si folosire de plase monofilament, fapte prevazute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

De asemenea, politistii au aplicat patru sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.200 de lei, si au ridicat in vederea confiscarii unelte de pescuit si plase monofilament, in valoare de 600 de lei.

Pentru protejarea fondului piscicol, precum si pentru asigurarea respectarii prevederilor legale, astfel de actiuni vor fi derulate si in perioada urmatoare.

author avatar
Cristi Ionita
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger