AcasăNewsPolitistii din Chicago sunt in alerta maxima. Un mort si noua raniti...

Politistii din Chicago sunt in alerta maxima. Un mort si noua raniti este bilantul mai multor atacuri!

Autoritatile din orasul american Chicago sunt in alerta maxima, dupa ce mai multe atacuri armate au fost inregistrate luni.

Politistii se tem de un nou caz „John Allen” (n.r. – lunetistul care a ucis 10 persoane in urma unor atacuri petrecute la Washington, in 2002), dupa ce o persoana a murit si alte noua au fost ranite in urma atacurilor inregistrate in ultimele 24 de ore.

Prima victima a atacurilor de ieri, de la Chicago, a fost un barbat impuscat in zona strazii „South Bishop” si care a fost transportat de urgenta la Spitalul Stroger, fiind in stare critica.

La nici cinci minute dupa incidentul respectiv, paramedicii au fost solicitati pentru o interventie in apropiere. Un baiat de 16 ani fusese impuscat in bratul stang si a fost dus la spital in conditii stabile.

Doi tineri, baiat si fata, ambii in varsta de 20 de ani, au fost impuscati in cartierul „Uptown”. Tanara a fost impuscata in genunchi si sold, iar iubitul acesteia in genunchi. Victimele au fost transportate la spital si au avut nevoie de interventii chirurgicale.

Paramedicii de la spitalul „Northwestern Memorial” au fost solicitati si ei sa intervina intr-un incident petrecut in cartierul „Woodlawn”, la aproape trei ore de la primul atac. Conform nbcnews.com, un barbat a fost impuscat in zona capului si a scapat ca prin minune cu o rana superficiala.

Cel mai tragic incident s-a petrecut pe Sangamon Avenue. O tanara si-a pierdut viata si alti patru pusti, cu varsta cuprinse intre 15 si 21 de ani, au fost raniti. April McDaniel, 18 ani, a fost impuscata in gat, iar paramedicii nu au mai putut decat sa constate decesul. Doi raniti au fost transportari in stare critica la acelasi spital „Stroger”, iar ceilalti doi raniti au fost transportati la „Mount Sinai Hospital”.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger