AcasăNewsPolitistii din „Mafia Permiselor” aruncau zeci de mii de euro pe excursii...

Politistii din „Mafia Permiselor” aruncau zeci de mii de euro pe excursii de lux

Oamenii comisarului sef Codrut Vlasceanu, isi petreceau weekend-urile in statiunea de fite St. Moritz, Elvetia

„Saracii” politisti, functionari publici, instructori auto si intermediari implicati in „Mafia permiselor” de la Arges au vandut, cu o inconstienta criminala, aproximativ  6.000 de carnete auto. Majoritatea dintre ele unor temuti interlopi, indivizi cu probleme medicale sau analfabeti care, altfel, nu ar fi avut nicio sansa sa conduca legal vreun autoturism.

Oamenii comisarului sef Codrut Vlasceanu, isi petreceau weekend-urile in statiunea de fite St. Moritz, Elvetia

Acesti „soferi” s-au facut vinovati pana acum, la fel ca disperatii dupa bani care le-au dat permisele, de o buna parte din carnagiul ce are loc pe soselele patriei.

Codrut Vlasceanu

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, in urma unei senzationale misiuni sub acoperire desfasurata pe parcursul a doi ani, si-au facut datoria, strangand mii de probe care ii incrimineaza pe membrii celui mai mare grup infractional organizat din tara noastra, condus chiar de ”oameni ai legii”. A venit acum randul magistratilor sa dea sentinta care sa nu faca zadarnica munca acestor oameni si riscurile imense pe care le-au infruntat.

Cu Logan-ul dupa colt

Desfasurarea de forte a ofiterilor DGA a fost una fara precedent

Asta in timp ce spagarii, pur si simplu, nu mai stiau ce sa faca cu purcoaiele de bani stranse din spaga, dupa cum reiese din interceptarile aflate la dosar. Astfel, un sef de la Serviciul Permise Auto Arges ajunsese sa se roage de intermediari sa nu mai aduca atatia clienti : „Bai, da mai lasati-ma in pace cu astia, mai stati si voi, ce dracu sa mai facem cu atatia bani? Hai sa-i rezolvam doar pe astia ai nostri, din Arges, restul mai lasati-i sa astepte, ce daca dau banu’, ca deja m-am saturat de atatia bani?”

Politistii spagari se temeau de interlopii din clanurile tiganesti, de la care luasera zeci de mii de euro

Misiunea ofiterilor DGA a fost cu atat mai grea cu cat, spre deosebire de infractorii obisnuiti, politistii spagari nu se spargeau in fite. Cel putin nu in tara, dupa cum reiese din dialogul dintre ei. Purtat, atentie, dupa ce facusera la serviciu un scandal monstru cand s-a anuntat ca salariile se dau cu o zi intarziere. S-au suit patru insi intr-un Logan – cica nu aveau benzina –, au oprit dupa cateva strazi si, inainte sa se suie in limuzinele de zeci de mii de euro, si-au facut si ei, ca baietii, planul pentru weekend : „Ce facem, mai, mergem in Austria sa schiem?” „Mai lasa-ma, ba, cu Austria ta, ca toti sarantocii se duc acolo. Mai bine hai dam o fuga la St. Moritz, in Elvetia, ca am auzit ca se deschide si-un cazinou de cinci stele!”

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/02/Audiere-Pitesti.flv[/podcast]

„Tiganii sunt Diesel!”

Zeci de membri ai celor mai temute clanuri interlope din zona, iar apoi si din alte regiuni ale tarii, si-au luat permise la Arges. Ofiterii DGA au trebuit sa se infiltreze intre ei, pentru a demonstra ca acestia nici macar nu stiau sa se semneze. Analfabetii erau numiti „Diesel”, „pe motorina”,  si erau taxati cu 10.000 de euro pentru un carnet. Unul dintre ei a dat banii, dar nu au reusit sa ia examenul desi i-au fost facute semne cu raspunsurile corecte pe chestionar. Pur si simplu nu stia sa tina pixul in mana! A iesit un scandal monstru, intermediarul sunandu-i disperat pe politisti: „Suntem morti, ne iau tiganii familiile in p***! Am luat de la camataru’ ala zece miare, dar nu l-ati rezolvat! Programati-l imediat, acum scrieti voi in locul lui, ca ne omoara! Ne-au pus dobanda 5.000 de euro pe zi!”

author avatar
Catalin Tache
992 afisari

2 COMENTARII

  1. Saracutii de ei , n-aveau frica de ai lor ca poate sunt monitorizati si filati si aveau frica de camatari….???? Daca este aceeasi situatie si la conducerea tarii…sa nu ne mire de ce nu sunt legile corect aplicate (sau o fi voit).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger