AcasăNewsPoliţiştii de frontieră au tăiat plafonul unui microbuz, în Vama Siret, iar...

Poliţiştii de frontieră au tăiat plafonul unui microbuz, în Vama Siret, iar ce-au găsit acolo i-a ŞOCAT! „Prada” valora 17.500 lei

abivir Poliţiştii de frontieră au tăiat plafonul unui microbuz, în Vama Siret, iar ce-au găsit acolo i-a ŞOCAT! "Prada" valora 17.500 lei

Poliţiştii de frontieră Suceava au avut parte de o descoperire uimitoare, în plafonul unui microbuz, la Vama Siret. Ei au găsit acolo câteva mii de capsule antivirale din Ucraina.

Agenţii şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au descoperit, luni, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 7.000 de capsule antivirale (Arbivir) de provenienţă ucraineană.

7.000 de capsule ce valorau 17.500 lei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că în PTF Siret s-a prezentat, luni, în jurul orei 13,30, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina.

În urma controlului, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de provenienţă ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

Pastilele valorau 17.500 lei.

Arbivir nu e autorizat în România

Agenția Națională a Medicamentului (ANM) a lansat un comunicat de presă în care anunța că medicamentul Arbidol nu este autorizat în România, el nefiind autorizat nici în Moldova.

Totodată, ANM a reamintit că “niciun medicament nu poate fi pus pe piaţă în România fără o autorizaţie de punere pe piaţă emisă de către ANMDMR, în conformitate cu prevederile prezentului titlu, sau fără o autorizaţie eliberată conform procedurii centralizate”.

author avatar
Andrei Ștefan
562 afisari

3 COMENTARII

    • Exact. Politisti vasnici. Au contribuit la moartea unor romani care scapau cu aceste medicamente de boala si de internari. Nu se gandesc ca le vine randul si ca o sa-i dea la o parte arabul si o sa-i inlocuiasca cu talibani de ai lui cat de curand. Unde nu e decat cap iar creierul si inima lipsesc, confisti sansa la viata compatriotilor tai. De asta suntem unde suntem ca acolo unde chiar trebuie sa faca treaba n-o fac. Dumnezeu sa faca dreptate cum stie El.

  1. Nu este infracțiune fără ca înainte ceva deștepți, nevoie mare, să o fi făcut prin lege. Ion Ghica (1816-1897) de vreo cinci ori pim-ministru era pentru scoaterea oricărei vămi (nu știu de ce n-a făcut-o cît era pe funcții) și argumenta că avem numai de cîștigat. Alo liberalii (dacă mai sînt sau numai pedeliști foști feseniști), se-aude!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger