AcasăNewsPolitistii cer daune de 100.000 de euro de la trupa Parazitii

Politistii cer daune de 100.000 de euro de la trupa Parazitii

Sindicalistii din Politie spun ca nu este nimic artistic in a injura ca la usa cortului

Avocatii Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) vor depune vineri o plangere in instanta impotriva trupei Parazitii, care a lansat o piesa ale carei versuri sunt extrem de ofensatoare la adresa politistilor. Acestia vor cere formatiei daune de 100.000 de euro.

Sindicalistii din Politie spun ca nu este nimic artistic in a injura ca la usa cortului

Piesa ”Antimilitie”, lansata de trupa Parazitii, a provocat o reactie fara precedent a sindicatului politistilor. Versurile acesteia cuprind, in stilul Parazitii, injurii si obscenitati la adresa politistilor si a familiilor acestora. ”Politistii sunt foarte suparati. Nu poti vorbi asa despre toti. Ce-o sa spuna tanarul politist care abia a iesit de pe bancile scolii? Si nu poti adresa asemenea calomnii si injurii in numele democratiei. Asta nu este democratie. Tocmai de aceea o sa luam masuri. Si asa statutul politistului nu-i da prea multa autoritate in fata celor care incalca legea. Daca toti isi permit sa-i injure pe politisti, ce siguranta mai au cetatenii? Iar atacul la adresa noastra lansat prin aceasta piesa nu ajuta deloc Politia, ci o ingroapa mai rau”, ne spune Iulian Surugiu, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie. Coincidenta sau nu, la o saptamana dupa lansarea pe youtube a piesei ”Antimilitie”, un politist din Timis a fost ucis de un interlop. Cu toate acestea, piesa are 1,2 milioane de vizualizari si peste 1.400 de comentarii, bineinteles toate fiind injurii la adresa politistilor.

Politistii vor scuze publice

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, ne spune ca le-a transmis celor din trupa Parazitii ca vor astepta pana vineri ca acestia sa-si ceara scuze public pentru versurile defaimatoare la adresa politistiului si, evident, sa scoata melodia de pe youtube. Daca acest lucru nu se va intamapla, vineri avocatii vor incepe actiunea in instanta impotriva trupei si vor cere daune de 100.000 de euro, precum si obligarea la scuze publice si la stergerea piesei. ”Cei 100.000 de euro vor fi folositi pentru sprijinirea copiilor bolnavi ai politistilor”, sustine Iulian Surugiu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
359 afisari

1 COMENTARIU

  1. E normal sa apară această piesa! Paraziții sint o formație antisistem,sint artiști! Ce a făcut miliția? A infiltrat un polițist în anturajul lui Chelloo ca sa-l incrimineze pe ăsta să-l bage la pușcărie ca pe Șișu (formația -La familia cu Puia in duet).Șișu a cazut de 2 ori la închisoare! Chelloo era numai consumator/fumător,și tot au reușit să-l condamne la 2-3 ani cu suspendare.Emma Zeicescu prinsa de jandarmi tot cu joint la ea în posesie nu a pățit nimic-procurorul ia închis dosar cu NUP,că e fremoasă și cănta la tv în direct-,,DNA să vină să te ia**..Ea slugărea sistemul,poate incălca legea,la ea nu se pune! Bă în America tot la fel sistemul îi baga la pușcarie pe artiști lor ca sînt consumatori??..Nțț..Ar trebuii să bage 90% din ei la închisoare,sau să-i condamne cu suspendare! Numai la noi pt. fapte care în occident nu se face pușcarie la noi se dă cu condamnare-vezi Gica Popescu vs.Messi și Ronaldo! De ce? Că noi românii sîntem mai proști?? Ce zice Chelloo-Gaboru a vrut să-mi facă fenta….Adica să-l bage-n pușcarie nevinovat!Ce inimă a avut milițianu ala infiltrat daca știa că Chellu nu face trafic și doar consuma și tot a vrut să-l bage la coteț?Așa îi raspunde acum un artist ! Vă doare mă vă doare? ARTIȘTII NU SE BAGA LA PUȘCĂRIE ÎN VEST ! Luați lecții de la vestici!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger