AcasăNewsPolițiștii care luau şpăgi în centrul Bucureştiului şi-au recunoscut faptele. Ce au...

Polițiștii care luau şpăgi în centrul Bucureştiului şi-au recunoscut faptele. Ce au mai descoperit anchetatorii

Polițiștii care luau şpăgi în centrul Capitalei au recunoscut faptele. Anchetatorii au descoperit că ei ar fi luat de două ori mai multă mită decât se credea inițial.

Agenţii încă nu au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției oficia, așa că ancheta continuă.

Au luat şpagă de 59, respectiv de 57 de ori

Se pare că poliţiştii au mărturisit dublu față de acuzațiile inițiale aduse de procurori, astfel că ancheta s-a extins. Mai exact, au recunoscut că au luat de 59, respectiv de 57 de ori, mită de la șoferi. Inițial procurorii știau despre 23 de fapte.

Cei doi agenți de la Brigada Rutieră a Capitalei, prinși în flagrant în timp ce luau bani de la șoferii care treceau prin cartierul Dorobanți, au demisionat din Poliție.

Vor denunţa şi alţi colegi?

Pentru cei doi polițiști de la Circulație acuzați de corupție cariera s-a încheiat în mod oficial. Ambii au anunțat instanța de judecată că au demisionat din Brigada Rutieră a Capitalei.

Ba chiar spun că sunt dispuși să încheie acorduri de recunoaștere a vinovăției cu DNA și să denunțe eventual alți polițiști corupție. Totul pentru ca la final să aibă parte de pedepse mai blânde.

author avatar
Andrei Ștefan
530 afisari

6 COMENTARII

  • Averile politistilor nu se verifica, pentru ca asa e „democratia”.
   Iti dai seama, aproape toti trebuie sa fie in puscarie, dar sistemul are nevoie de ei, altfel urmatorii angajati politisti se perfectioneza mai mult.
   Nu pot justifica averile familiei, aici e problema, ca nu sunt chiar toti retardati.
   Rudele lor au conturile grase, acolo unde legea inca permite, au firme mai greu de verificat….
   Multa mizrrie e in tara asta!
   Sa vina militia))

 1. Gata frate, o lovitura grea data coruption din Romania, anti-coruption si-a facut treaba …De High Coruption nu se atinge nimeni!!

 2. „Ba chiar spun că sunt dispuși să încheie acorduri de recunoaștere a vinovăției cu DNA și să denunțe eventual alți polițiști corupți”
  Nu sa denunte EVENTUAL, ci sa denunte OBLIGATORIU !!! Asa prevede acordul de recunoastere a vinovatiei, este o forma de santaj „legal” aplicata de porcororii DNA.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri