AcasăNewsPolitistii batausi de la BCCO Constanta, trimisi dupa gratii

Politistii batausi de la BCCO Constanta, trimisi dupa gratii

Politistii de la BCCO au sechestrat si batut un ofiter sub acoperire

”Brigada” de batausi  de la BCCO Constanta, formata din ofiterii Teodorescu Bogdan Mircea, Zaharia Vlad Stefan, Petcu Dragos Emil si Dolana Cristian, a ajuns, in sfarsit, sa plateasca pentru infractiunile comise cu deosebita violenta, pe vremea cand aceasta structura, care ar fi trebuit sa fie una de elita, era condusa de Aurelian Pavel.

Politistii de la BCCO au sechestrat si batut un ofiter sub acoperire

Reamintim ca, avand dubii ca ar fi monitorizati de un ofiter sub acoperire al structurilor anticoruptie, cei patru l-ar fi sechestrat, batut si torturat pe cel din urma, chiar si dupa ce au avut certitudinea ca victima lor este un coleg aflat in misiune. Faptele celor patru au ingrozit la acea data o tara intreaga, dar iata ca, pana la urma, oamenii lui Pavel nu au reusit sa scape de bratul lung al legii.

Patru ani cu executare

Drept urmare, magistratii de la Curtea de Apel Constanta i-au condamnat pe Teodorescu Bogdan Mircea, Zaharia Vlad Stefan si Petcu Dragos Emil  la cate patru ani de inchisoare cu executare. Singurul care a luat trei ani de inchisoare, cu suspendare, este Dolana Cristian. Insa calvarul nu s-a terminat pentru primii trei politisti, cel putin, acestia urmand sa aiba la sfarsitul lunii, la Curtea Suprema, termenul decisiv in judecarea unui nou dosar. Este vorba de cazul in care sunt acuzati de catre procurorii anticoruptie de scurgere de informatii in favoarea unor infractori constanteni.

author avatar
Catalin Tache
1.133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger