AcasăNewsPolițiștii au intrat în forţă! Unde au mers oamenii legii, de urgenţă,...

Polițiștii au intrat în forţă! Unde au mers oamenii legii, de urgenţă, pentru a rezolva cazul afaceristului ucis la Arad

mascatii aradPolițiștii au intrat în forţă! Unde au mers oamenii legii, de urgenţă, pentru a rezolva cazul afaceristului ucis la Arad

Cazul de la Arad, cu afaceristul ucis într-o explozie, este foarte complex. Asasinarea lui Ioan Crișan a fost o operațiune premeditată, anunță Parchetul General și nu este exclus ca omorul să fi fost plănuit în detaliu de profesioniști.

Asasinii au folosit un explozibil de mare putere, utilizat de obicei de armată sau în minerit și demolări.

Au apărut și informații despre datoriile pe care le aveau firmele omului de afaceri, iar furtul a 100.000 de euro, care nu a fost reclamat la poliție, duce cu gândul la afaceri cu bani negri.

Poliţiştii verifică firmele care vând explozibil

După ce specialiștii au analizat în laborator rămășitele mașinii și ale bombei, s-a aflat originea explozibilului folosit în atentat. Din acel moment, sute de polițiști au descins la fiemele care vând astfel de produse în căutarea de probe.

De asemenea, marţi după-amiază, mascaţii au descins acasă și la firmele afaceristului incendiat în atentatul cu bombă pentru a căuta noi indicii.

Ipoteza potrivit căreia bomba fost plasata în autoturism la un service din Arad este tot mai puțin luată în calcul. Când a fost la acel service cu mașina, Crișan nu ar fi părăsit niciun moment atelierul.

Până la finalizarea anchetei, familia omului de afaceri din Arad a fost pusă sub protecție. Fiica lui Crișan a transmis că se teme pentru siguranța ei.

author avatar
Andrei Ștefan
846 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger