AcasăNewsPoliţiştii au ieşit pe străzi şi opresc şi pietonii, şi maşinile. "Operaţiunea...

Poliţiştii au ieşit pe străzi şi opresc şi pietonii, şi maşinile. „Operaţiunea Blocada”, împânzită prin Bucureşti!

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au demarat „Operaţiunea Blocada”. Obiectivele? Depistarea persoanelor care transportă sau consumă droguri.

De asemenea, IGPR a”vânat” şoferii care comit abateri grave de la regulile de circulaţie.

Au găsit tineri cu droguri

În baza planului Blocada, la data de 21 aprilie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În acest context, la data menționată, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au depistat cinci persoane, în zona unui club din Sectorul 1, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, față de care sunt efectuate cercetări cu privire la deținerea de substanțe interzise de lege.

În fapt, la data sus menționată, polițiștii Secției 3 Poliție au procedat la legitmarea unui grup de persoane, iar în urma verficarilor, a controlului corporal și al bagajului, lângă una dintre persoane, a fost gasită o pungă transparentă ce conține aproximativ 100 de pastile de culoare alb-gălbui și roz, susceptibile a fi substanțe interzise de lege.

Totodată, în geanta acesteia au fost găsite mai multe plicuri transparente și nefolosite, tip zip-lock și o bancnotă de 1 leu, rulată.

Agenţii rutieri au reţinut peste 1.100 de permise

Polițiștii rutieri au reținut într-o singură zi, peste 1.100 de permise de conducere, dintre care aproape 700 pentru viteză, 75 pentru alcool și 15 pentru droguri, anunță IGPR.

Tot sâmbătă, au mai fost retrase aproape 400 de certificate de înmatriculare. Au fost reținute 1.112 permise de conducere, dintre care 691 pentru viteză, 75 pentru alcool și 15 pentru droguri.

„Au fost depistate 15 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 25 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 13.650 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.842.165 de lei”, se menționează în comunicatul IGPR.

author avatar
Andrei Ștefan
1.017 afisari

5 COMENTARII

  1. ”combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.” Deci exista si consum licit!

    • Consumul LICIT de droguri este ori in spital cand i se da morfina sau fentanil unui pacient cu dureri mari, fie la domiciliul pacientului cand i se administreaza aceleasi droguri pe baza unei retete speciale iar drogurile se cumpara legal de la farmacie. Lamurit acum?

  2. Cu din astea sint prostiti oamenii in loc sa se duca in portul Constanta pe unde vin drogurile , ne vom lua si noi dupa depravatii din occident si vor legaliza sa distruga si cea mai ramas din copii si restul .

  3. @Ciobanu Mircea
    -parca consumul de ilegale a fost dezincriminat:
    exista consum ilicit?

    -poate consuma uraniu imbogatzit,
    aia da ilegalitate!

  4. Ca sa nu consume copii droguri trebuie izolata de cultura si educatia occidentala care isi omoara copii prin droguri si aduc emigranti la greu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger