AcasăNewsPoliţiştii au găsit monstrul de femeie care a părăsit un bebeluş nou-născut,...

Poliţiştii au găsit monstrul de femeie care a părăsit un bebeluş nou-născut, într-o pungă, în Bucureşti. Cine este mama fără suflet!

ambulantaPoliţiştii au găsit-o pe monstrul de femeie care a părăsit un bebeluş nou-născut, într-o pungă, în Bucureşti. Cine e ea?

Cazul care a şocat locuitorii Bucureştiului s-a dezvoltat. Apar noi detalii, după ce poliţiştii au găsit-o pe femeia pe care cu greu o putem numi „mamă”, cea care a abandonat un bebeluş nou-născut, pe o stradă din Capitală.

Femeia de 27 de ani mai are 3 copii

Conform unor surse din anturajul Poliţiei, femeia are 27 de ani, locuiește în zona în care a fost găsit copilul abandonat și mai are trei copii. Ea a fost dusă la INML pentru mai multe investigații.

În urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a fost identificată și depistată și condusă la audieri o femeie de 27 de ani, din București.

În seara de 22.12.2020, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în față unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost gasit un nou născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat Poliția în momentul în care a găsit bebeluşul.

Bebeluşul a primit numele Cristian Ștefan, de la medici

Copilaşul s-a născut prematur. El a fost găsit de cineva în fața unui bloc din Sectorul 3 al Bucureștiului, când afară erau 3 grade.

Bebelușul a fost găsit aproape înghețat de o femeie și dus la spital cu ambulanța. Medicii spun că povestea lui este un miracol de Crăciun și i-au pus numele Cristian Ștefan.

Când a ajuns la spital, copilaşul era atât de îngheţat încât doctorii nici nu au putut să îi ia temperatura. Şi-au dat seama a fost născut înainte de termen.

Copilul se simte mai bine, acum

Micuţul în vârstă de câteva zile, care a fost adus la spital într-o pungă de bumbac, în scutec şi învelit doar cu un tricou, şi-a revenit miraculos în doar câteva ore. Medicii îl ţin sub observaţie, în continuare, până vor fi siguri că pericolul cel mare a trecut.

author avatar
Andrei Ștefan
730 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este exact bomboana pe coliva…ca sa intelegem ca ne-am intors in urma cu 31 de ani. N-avem caldura, apa calda, avem „avarii” la electrica, preturile se „reaseaza” pe mercurial UE, nu URSS, dar, pentru romani tot aia…Avem, in schimb saracie lucie, copii care merg flamanzi la culcare, propaganda de partid la fel de mincinoasa si la fel de proasta, jurnalisti procurori la comanda ideologica…securitatea e mai grasa si mai implicata in intimitatea romanilor….si avem, din nou, mame criminale, cu aceeasi motivatie ca in vremurile avortului interzis – saracia…Nu. femeia nu e monstru, e doar produsul aneantizarii statului, disperarea naste fapte monstruoase, s-a pus cineva in locul ei?! Mai tineti minte emisiunile de infierare a avortului, cu „jurnalista”, mai acuzatoare decat procurorul care o „investiga” pe femeia de pe targa, cu medicul framantandu-si mainile neputincios, pana ce marturisea „criminala”? Cati din indivizii „de succes” de azi au mame criminale”, ori pruncuciderea e permisa/ori nu ideologic?! Sunt crestin si stiu ca e de neiertat fapta acestei nefericite, dar, exista legi omenesti si divine, e problema ei cum raspunde, dar, nu pot sa nu vad ca am devenit (cand?!) o societate neinduratoare, ca noi, poporul tolerant osandim pe oricine ni se ofera tinta ideologica, ori doar de tabloid…poate ca inchizitia din evul mediu nu e atat de departe…mi-e teama ca, daca-ar scapa de arest, ar fi lapidata in piata publica….totusi, nu suntem cel mai crud popor (nordicii s-ar supara sa-i detronam), dar, sigur suntem cei mai ipocriti. Sa ne bucuram ca e sanatos copilasul si sa-i dorim ca raul facu, acum, de mama lui sa fie singurul dintr-o viata lunga!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger