AcasăNewsPolitistii au gasit doua bombe noi amplasate de atentatorul din Iasi

Politistii au gasit doua bombe noi amplasate de atentatorul din Iasi

Oliver Stan Florin, individul care a fost aproape sa detoneze o bomba, luni, in incinta Universitatii „Gheorghe Asachi”, din Iasi, a recunoscut ca a mai amplasat doua bombe in Iasi.

Interogat timp de mai multe ore de specialistii SRI, luni, dupa incidentul de la Universitatea „Gheorghe Asachi”, din Iasi, atentatorul, stresat de intrebarile primite, a recunoscut ca a mai amplasat doua bombe artizanale in incinta zonei de agrement Ciric.

Florin a indicat zonele in care a amplasat bombele, iar echipe alcatuite din politisti, pirotehnisti si angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, s-au deplasat la fata locului.

Fortele de ordine au descoperit doua dispozitive explozive care au fost preluate de pirotehnisti. Conform bzi.ro, bombele vor fi transportate intr-o zona speciala pentru a fi detonate in siguranta.

De asemenea, sursa amintita precizeaza ca Oliver Stan Florin va fi interogat din nou pentru ca reprezentantii fortelor de ordine se tem ca acesta a mai amplasat si alte bombe.

sursa foto: ecomagazin.ro

author avatar
Cristi Ionita
714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger