AcasăNewsPoliţiştii au găsit 460.000 lei într-o valiză îngropată. Când au aflat de...

Poliţiştii au găsit 460.000 lei într-o valiză îngropată. Când au aflat de unde provin banii, au rămas ŞOCAŢI!

Polițiștii au descoperit în comuna Vințu de Jos, Alba, îngropată în pământ o cutie metalică în care se afla suma de 460.000 de lei, ascunsă de hoții de cupru. Acțiunea s-a desfășurat în patru județe.

Un bărbat a fost arestat preventiv, un altul a primit arest la domiciliu şi alţi doi sunt cercetaţi sub control judiciar în dosarul de furt de cupru în valoare de 200.000 de euro în care poliţiştii au făcut percheziţii în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov.

Banii provin din sustragerea de cupru

În dosarul penal de furt calificat, patru bărbaţi bănuiţi de sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

La 8 septembrie a.c., în cadrul activităţilor investigativ-operative, în comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, poliţiştii au descoperit şi ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat asuns sub pământ, proveniţi din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, conform comunicatului remis de Poliţie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.127 afisari

6 COMENTARII

  1. Și apoi sa i bag într-o cutie de carton de pahare si sa-i duc la banca ca nenea Gigi intre 2 perioade de pastorit oile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger