AcasăNewsPoliţiştii au aflat cine este individul care a lovit cu maşina un...

Poliţiştii au aflat cine este individul care a lovit cu maşina un bebeluş din cărucior. E incredibil ce relaţii are cu lumea interlopă! (VIDEO)

florin_blojuPoliţiştii au aflat cine este individul care a lovit cu maşina un bebeluş din cărucior. E incredibil ce relaţii are cu lumea interlopă!

Şoferul care a fost filmat în momentul în care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie o persoană şi căruciorul în care se afla un copil a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, cu inculpatul în stare de reţinere”, a informat Biroul de presă al DGPMB, vineri seară.

Poliţiştii au demarat cercetările după ce vineri dimineaţă au primit o sesizare la 112 cu privire la incident.

Scuza individului: a vrut să dea în marşarier, dar, în loc, a nimerit viteza I

Nu am ce sa regret, pentru că nu am comis în mod intenţionat nicio faptă. Am vrut să dau cu spatele şi, în loc să bag în marşalier, am încurcat vitezele.

Am băgat în viteza 1 şi automat masina a luat-o puţin în faţă. Nu ]l cunosc pe acest bărbat care a ieşit cu fetiţa la plimbare, dar ce pot să spun e că el m-a provocat.

M-a înjurat şi a pus în mod intenţionat căruciorul în faţa autoturismului meu, astfel încât să îmi blocheze trecerea. A mutat căruciorul din partea stangă în partea dreaptă.

Nu am fugit de la faţa locului. Am plecat pentru că barbatul mă înjura şi mă filma şi nu am mai suportat. Ma duceam la serviciu şi am fost sunat de cineva din poliţie să vin până la secţie, că am lovit un copil„, a spus acesta în faţa instanţei, care a dat curs cererii procurorilor.

Cine este individul? Florin Bloju, un presupus interlop

Florin Bloju este un cunoscut interlop din sectorul 6 al Capitalei, unde se ocupă, în special, cu impunerea taxelor de protecție și recuperări. De asemenea, individul în vârstă de 56 de ani a fost implicat de-a lungul timpului în bătăi de stradă.

Acesta a practicat boxul de performanță timp de 2 ani, la clubul Rapid București și s-a apropiat de clanul Gemenii, care domina lumea interlopă bucureșteană.

El ar fi fost implicat şi într-un conflict cu Tolea Ciumac. L-ar fi lovit intenționat cu mașina și l-ar fi agresat pe Tolea.

author avatar
Andrei Ștefan
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger