AcasăNewsPolitistii, angajatii SMURD si patronii de pompe funebre, afaceri cu cadavre

Politistii, angajatii SMURD si patronii de pompe funebre, afaceri cu cadavre

Aproximativ 60 de persoane, printre care politisti si angajati ai Serviciului de Ambulanta si SMURD sunt suspectati de oamenii legii ca luau bani de la doi patroni ai unor firme de pompe funebre pentru a le spune cand aveau loc decese.

Din aceasta cauza, au fost efectuate, luni dimineata, zeci de perchezitii, in Capitala. Potrivit Romania TV, surse din randul anchetatorilor au spus ca printre persoanele suspectate sunt si zece politisti de la sectiile 25 si 22 din Bucuresti. Insa, pe langa politisti, ar fi implicati si angajati ai Serviciului de Ambulanta si SMURD, dar si alte persoane. Perchezitiile se fac intr-un dosar la care anchetatorii lucreaza de aproximativ un an. In acest caz, este vorba de luare de mita si divulgare de informatii nedestinate publicitatii. Se pare ca suspectii ii anuntau pe reprezentantii firmelor de pompe funebre cand aveau loc decese in urma unor accidente rutiere.

La perchezitii participa ofiteri de la Serviciul Omoruri si Directia Generala Anticoruptie, actiunea fiind coordonata de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

author avatar
Andra Nesu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger