AcasăNewsPolitisti snopiti in bataie de bodyguarzi, in clubul din Timisoara al unui...

Politisti snopiti in bataie de bodyguarzi, in clubul din Timisoara al unui membru DJ Project!

Scandal de proportii in clubul din Timisoara al lui Gino Manzotti de la DJ Project, dupa ce doi politisti au intrat in conflict cu bodiguarzii localului, oamenii legii fiind snopiti in bataie.

Procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel investigheaza imprejurarile care au dus la producerea incidentului in care au fost implicati doi agenti de Politie aflati in timpul liber. Una dintre victime este ofiter la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, iar cealalta victima este ofiter in cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Timis.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care barbatii au fost mobilizati de bodyguarzi, imobilizati si batuti, ulterior fiind predati unui echipaj de la sectia 1 politie. Se pare ca scandalul a pornit de la agresarea unei chelnerite de catre un politist, in timp ce avocata acestora sustine ca agentii au fost agresati si lipsiti de libertate in mod ilegal. Unul dintre agenti i-ar fi oferit chelneritei ceva de baut lucru care ar fi starnit mania unui bodyguard.

Incidentul s-a petrecut in seara de 9 spre 10 februarie, si, desi bodyguarzii au incercat sa se impace cu oamenii legii, acestia au refuzat pe motiv ca au fost umiliti. Pe de alta parte, atat chelnerita cat si agentii de paza au formulat plangeri penale la adresa politistilor, pe care-i acuza de comportament abuziv, dar si de loviri si alte violente.

author avatar
Alina Costache
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger