AcasăNewsPolițiști și jandarmi, amenințați de un interlop: "Îţi dau 35 de bricege....

Polițiști și jandarmi, amenințați de un interlop: „Îţi dau 35 de bricege. Îţi arăt eu ce înseamnă talent”

(foto: facebook)

Interlopii ameninţă în stânga şi-n dreapta! Şi nici nu au vreun fel de teamă de uniforma legii.

Un interlop recidivist periculos din Gorj i-a ameninţat pe poliţişti şi pe jandarmi chiar în autospeciala cu care a fost transportat la sediul Poliției din Târgu-Jiu.

Culmea, interlopul fusese pus în libertate

Totul a început după ce individul, pus în libertate după expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, a ameninţat şi lovit un tânăr într-un club din Gorj.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, ulterior fiind solicitată și echipa de intervenție de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj care l-au încătușat şi dus pe scandalagiu la secţia de poliţie din Târgu-Jiu.

Interlopul i-a ameninţat pe oamenii legii chiar în maşina Poliţiei.

„Îţi arăt eu ce înseamnă să mă ignori. Tu te-ai născut să fii fraier şi tu ştii treaba asta. O să vezi ce o să pățești tu, o să plângă mama ta de mila ta. Îşi dau 35 de bricege.

Îmi asum că am 7 ani, mai fac 5 şi pentru tine. O să te lăchesc când te prind, ca să nu mai ieşi tu pe străzi. Ca să vezi ce înseamnă talent, băieţie, ce înseamnă oraş”, se aude pe înregistrarea din autospeciala de Poliţie.

Dosar penal pentru ameninţări

Cu privire la amenințările interlopului la adresa forțelor de ordine, a fost întocmit un alt dosar penal, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj.

Problema cea mare este că acest individ extrem de periculos circulă liber prin oraş, gata să pună în practică amenințările la adresa polițiștilor și jandarmilor care l-au anchetat.

Şi asta pentru că procurorii din Gorj au considerat că nu trebuie să propună arestarea acestuia, neconsiderându-l periculos.

author avatar
Andrei Ștefan