AcasăNewsPolițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile...

Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Au apărut imagini șocante, în care oameni ai legii sunt înjurați și amenințați de mai mulți bărbați. Din câte se poate vedea, totul se întâmplă în plină stradă. Imaginile au fost publicate de Sindicatul Europol.

Iar, din câte reiese din cele anunțate de către sindicaliști, e vorba despre polițiști din cadrul IPJ Prahova.

Conflict stradal

„În situația unor conflicte stradale, polițistii nu au la îndemână mijloace de intervenție adecvate precum pistoalele cu electroșocuri care să conducă la descurajarea și imobilizarea eficientă a unor sociopați care pun în pericol siguranța cetățenilor.

În cazul de față, colegii noștri din cadrul IPJ Prahova au fost nevoiți să gestioneze un conflict generat de persoane ce nu își au locul în libertate mai mult pe calea dialogului până la sosirea în sprijin a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, au transmis, joi seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Sindicat: În orice alt stat civilizat nu am fi asistat la astfel de bâlbe ale sistemului judiciar

Aceştia relatează că, în prima fază, trei indivizi au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar instanţa a decis că aceştia nu prezintă un pericol public, punându-i în libertate.

„Numai după ce Parchetul a contestat măsură instanței, în urma presiunii societății civile și a reprezentanților mass-media cu privire la imaginile revoltătoare, cei 3 indivizi care au înjurat, amenințat și care au atentat la integritatea fizică a polițiștilor, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

În orice alt stat civilizat nu am fi asistat la astfel de bâlbe ale sistemului judiciar, însă în statul de drept intitulat „România” întâlnim și judecători care fac prezența în sala de judecată a persoanelor vătămate, persoane care din păcate sunt decedate”, au mai transmis sindicaliștii.

Vă avertizăm că urmează imagini șocante, cu limbaj licențios:

author avatar
Andrei Coman
615 afisari

7 COMENTARII

  1. O CONTRIBUTIE NEFASTA LA DETERIORAREA IMAGINII POLITIEI NATIONALE O ARE politiile locale ale PRIMARILOR…………in alte tari ale lumii nu exista asa ceva.

  2. Daca dau in ei, cetatenii nu au nicio sansa.
    Ministrul PNL-,fost PDL de interne, pe unde o fi? Iar doarme ca la justitie?
    Salariul il ia?

  3. Cand lucram in Militie astia de-i vedeti in film primeau doar o notificare sa se prezinte la postul de Militie si singura intrebare a lor era daca sa vina direct incatusati. Era de neimaginat sa incerce sa loveasca.

  4. astea au drept scop sa se intareasca si mai mult dictatura . prostii pun botul primii si vor sa fie batuti si mai tare . nu da prostului putere si saracului avere !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger