AcasăNewsPolițiști de la Secția 16, filmați când lovesc și strâng de gât...

Polițiști de la Secția 16, filmați când lovesc și strâng de gât un bărbat încătușat. IMAGINI șocante – VIDEO

politistiPolițiști de la Secția 16, filmați când lovesc și strâng de gât un bărbat încătușat. IMAGINI șocante - VIDEO

Mai mulți polițiști din Capitală sunt acuzați de tortură și lipsire de libertate în mod ilegal. Este vorba despre 9 agenți de la Secția 16, care au fost săltați și duși la audieri, trei dintre aceștia fiind arestați preventiv.

O parte dintre cei implicați în dosarul deschis de procurori pentru sechestrare și tortură au mai chinuit un tânăr în trecut, de data aceasta chiar în incinta secției de poliție din care fac parte. Incidentul a avut loc în 2018.

Din imaginile difuzate de Antena 3 se vede cum aceștia lovesc și strâng de gât un bărbat încătușat. Imaginile au fost surprinse chiar de camerele de monitorizare din interiorul secției.

Victima a spus că a ajuns la poliție după ce a avut pe stradă o altercație cu două persoane despre care crede că se drogaseră. Bărbatul a anunțat situația la numărul 112. Însă unul dintre cei care, aparent, se drogau a sunat și el la poliție și a spus că este fiul unui polițist. Dus la secție, bărbatul a fost bruscat de oamenii legii în mai multe reprize, după cum se vede în imaginile video de mai sus.

Victima a fost dată cu capul de masă

Sunt patru momente surprinse în imaginile făcute acum publice, prima secvență fiind alb negru: cel reținut, cu mâinile imobilizate la spate, este trântit la pământ de un polițist. Sunt prezenți în încăpere doi agenți, dintre care unul comite brutalitățile.

Secvența a doua e surprinsă în aceeași încăpere în care sunt bănci ca la școală. Persoana reținută, care stă în picioare, este luată din spate de un polițist și dată cu capul de banca din față și apoi pusă la pământ între pupitre. Sunt prezenți doi polițiști, unul singur îl lovește pe cel încătușat.

Un polițist a încercat să-l sugrume

În a treia secvență un polițist corpolent, în haină galbenă, cu barbă și mustață îl apucă de gât pe suspectul care stătea pe un scaun și îl pune la pământ. La violențe participă efectiv trei polițiști. Ceilalți aflați în încăpere se uită la scenă.

În cea de-a patra secvență sunt șapte polițiști în încăpere, iar suspectul este așezat pe un scaun. Un polițist vine pe la spatele lui și-l apucă de gât cu ambele brațe în ceea ce pare a fi o priză de sufocare.

author avatar
Andreea Vlad
422 afisari

3 COMENTARII

  1. Se forteaza nota de massmedia pentru a se atrage antipatia cetatenilor fata de profesia de politist, insa nu poti generaliza astfel de cazuri intrucat marea majoritate a politistilor isi indeplinesc legal atributiile de serviciu, insa sunt si fapte izolate care trebuiesc sanctionate de lege!!! In orice institutie publica exista elemente negative ca in orice padure care are si uscaturi!!! Asfel de functionari trebuie indepartati din sistem fara a fi afectati restul care isi indeplinesc legal atributiile de serviciu!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger