AcasăNewsPolițiști de frontieră au controlat, la vama Isaccea, maşina unui ucrainean şi...

Polițiști de frontieră au controlat, la vama Isaccea, maşina unui ucrainean şi s-au SPERIAT de ce au găsit înăuntru

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de către un cetățean ucrainean, pe sensul de intrare în România, un pistol cu gaze Makarov calibru 4,5 mm și 269 de proiectile aferente.

În data de 1 aprilie, în jurul orei 20.45, polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism condus de către un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani.

Un pistol cu gaze Makarov şi multe proiectile

Astfel, în cotiera autoturismului au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, un pistol cu gaze Makarov, calibru 4,5 mm și 269 de proiectile aferente.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată, iar pistolul și proiectilele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.611 afisari

14 COMENTARII

  1. Cum de au indraznit?Sa fie pedepsiti ,lapidati,jupuiti,cum au indraznit ticalosii sa controleze masina unui ucrainean?

    • Niște mizerabili scăpați de supt control. La pârnaie cu ei. Agenți putiniști deghizați în polițiști de frontieră.

  2. „Polițiști de frontieră au controlat, la vama Isaccea, maşina unui ucrainean şi s-au SPERIAT de ce au găsit înăuntru”
    MILITZENII prostani de la vama, trebuiau sa-si dea seama ca era vorba despre un ca cat de neletala cu bilutze de 4,5 mm. Altfel la cat sunt de prosti au anuntat ca e groasa treaba…

  3. „Astfel, în cotiera autoturismului au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, un pistol cu gaze Makarov, calibru 4,5 mm și 269 de proiectile aferente.”
    Bahhhhhhhhhhhhhhhhhh BOILOR de militzieni prosti, JUCARIA aia nu are nicio treaba cu gazele, in afara faptului ca functioneaza cu ajutorul unui recipient de CO2 si arunca proiectile de 4,5 mm care sunt de PLASTIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILITIA PROASTA ESTE LA DATORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Asta-i nimic. Acum cateva zile trageau unii cu kalasnikoave prin Baia Mare, tot din Ucraina aduse.

  5. De reținut că venea din Ucraina cu armă rusescă, trebuia să ajungă în Moldova de dincolo de Prut ?!

  6. Probabil ca si controlul la frontiera a fost facut tot cu aprobare de la bucuresti. Se poate schimba ceva?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger