AcasăNewsPolitisti bucuresteni, acuzati ca au batut alegatori

Politisti bucuresteni, acuzati ca au batut alegatori

Mai multi politisti bucuresteni de la Sectia 3 sunt audiati, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Oamenii legii sunt acuzati ca au batut si torturat un batran de 63 de ani in data de 25 mai, respectiv in ziua Alegerilor Europarlamentare.

Conform anchetei efectuate, barbatul a fost implicat intr-un incident electoral si dus la Sectia 3 Politie, pentru audieri. De acolo, batranul a ajuns direct la Spitalul Universitar, pe masa de operatie.

Batranul prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu fractura mandibulara, ruptura splina si multiple fracturi costale. Exista suspiciuni ca barbatul s-a ales cu ranile respective de pe urma loviturilor incasate de la politisti.

Impotriva oamenilor legii s-a depus o plangere, in urma cu cateva luni, iar politistii au fost ridicati de anchetatori in baza unor mandate de aducere si sunt audiati.

In aceasta actiune, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti sunt sustinuti de politistii de la Serviciul Omoruri.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger