AcasăNewsPolițiste la țigară și cafea. S-a lăsat cu anchetă, după ce poza...

Polițiste la țigară și cafea. S-a lăsat cu anchetă, după ce poza s-a viralizat/Reacția Poliției Capitalei

(Sursa foto: realitatea.net)

O „pauză” de țigară nu a trecut neobservată, iar acum mai-marii din Poliția Capitalei vor explicații pentru poza în care apar două agente în uniformă.

O fotografie în care au fost surprinse două tinere polițiste stând pe scaune, într-un loc în care se poate vedea că se află un spațiu pentru fumat – una dintre ele cu țigara în mână, iar cealaltă cu o cană, în care se presupune că ar fi cafea sau poate un ceai – s-a răspândit pe rețelele de socializare.

Nu au lipsit comentariile, mai ales că nu sunt puțini cei care au văzut poza și au remarcat că una dintre tinerele în uniformă – cea cu cana în mână – era încălțată cu sandale. Dar nici o primă reacție a Poliției Capitalei. Se fac verificări, ce vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului.

Se fac verificări, din ordinul conducerii Poliției Capitalei

„În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit realitatea.net.

Rămâne de văzut care vor fi concluziile acestei anchete interne.

author avatar
Andrei Coman
1.188 afisari

7 COMENTARII

  1. Asta era problema romaniei? Sa le intrebe si cat au salariu, probabil 3000 lei/luna… si sa intrebe cineva si cum de au ajuns astfel de personaje in militie si dc aia batrani fug toti la pensie.. tara arde si romanilor le arde de sandalele asteia. Ce imbecili

  2. Daca priviti atent cele 2 politiste apartin unei anume minoritati. Astea au intrat pe locuri rezervate la Academia de Politie . Inainte vindeau flori in piata. O concediere ceva?

    • Comandor (r) Gherghisan 2022-08-19 17:11 17:11:48
      Incearca sa gandesti constructiv.
      Nu sunt nici misogin si nici rasist.
      Daca te uiti la poza…primul lucru care iti sare in ochi…uniforma si sandale.e ca si cum slapi si costum,
      Bun…astea sunt detalii…ideea e alta….femeile trag la bine…la confort…ceea ce inseamna ca e trai bun pe la militaurizati azi…
      Am facut 10 ani teren si instalari telecomunicatii…nu-mi aduc aminte de vreo colega alpinist utiltar…sa care cabineti de 200 sau mai mult kilograme….din astea…
      Nici in constructii nu prea am vazut femei…adica sper ca intelegi….
      Acum s-a umplut sna-ul de femei….pe baza de un criteriu tampit ca un procent…mi se pare 20% minim din personal sa fie de sex feminin…
      Pai sa bage acelasi criteriu si in intalari telecomunicatii la o echipa de 5 instaleri o femeie…sa stea 8 ore pe pilon….alinieri cu cut off traffic la 3 dimineata…din astea lejere…
      Ce vreau sa spun e ca s-a mers prea departe cu ipocrizia….din prea multe puncte de vedere…

    • @Comandor (r) Gherghisan 2022-08-19 17:11 17:11:48
      Loc de caterinca si misto mai e…mult rau de tot….sectia 19…sectia 22…🤣🥳😅😂😃👏👌👍
      Incredibil! Se întâmplă în România! Două prostituate au ajuns să fie angajate poliţiste!
      Publicat pe 27.03.2017 la 23:59 Actualizat pe 28.03.2017 la 10:07
      Poliția Capitalei s-a confruntat cu o situație absolut incredibilă după ce, în sistem, au fost angajați sute de agenți din sursă externă, pentru a acoperi deficitul de personal. La scurt timp după ce noii subofițeri și-au primit posturile, polițiștii cu vechime au descoperit că au fost angajați, din eroare, un hoț cu state vechi și două prostituate pe care tot ei le amendaseră de zeci de ori!
      Dar în ce le privește pe cele două prostituate, situația creată aduce mai degrabă cu o comedie spumoasă. Una dintre acestea, ajunsă la Secția 19, unde s-a încurcat cu mai mulți colegi de serviciu, dintre care unii au ajuns la divorț, în timp ce colega ei a fost încadrată la Secția 22. În cazul acesteia din urmă, un sectorist era să moară de inimă când a văzut-o la birou. Sursele citate susțin că bărbatul tocmai revenise din concediu când a văzut-o pe aceasta la Secție, în uniformă. Mirat, a întrebat-o ce caută acolo, îmbrăcată așa, în condițiile în care o amendase, cu mâna lui, de zeci de ori. Senină, fata i-a răspuns degajat: “Păi suntem colegi!”.
      https: //spynews. ro/actualitate/incredibil-se-intampla-in-romania-doua-prostituate-au-ajuns-sa-fie-angajate-politiste-129630.html

      • Sectia 19
        -pe 1 aprilie 2020 toata sectia a intrat in izolare,
        „covid”.
        (nu e banc:
        25 de poliţişti de la Secţia 19 din Bucureşti sunt izolaţi la domiciliu
        http://www.mediafax.ro › social › 25-de-politisti-de-la-sectia-19-din-bucuresti-su…
        1 apr. 2020 · 25 de poliţişti din Secţia 19 din Bucureşti se află la izolare la domiciliu, după ce medicul a efectuat anchetă epidemiologică.)

        demult, in direct pe tembelizator,
        prinsese Militia curve pe Centura:
        -boli venerice?
        -nu,nu!
        -las’ ca vedem la Sectie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger