AcasăNewsPolițistă lovită cu mașina de un șofer, în timp ce dirija traficul...

Polițistă lovită cu mașina de un șofer, în timp ce dirija traficul în intersecție

politistaPolițistă lovită cu mașina de un șofer, în timp ce dirija traficul în intersecție

O poliţistă care dirija traficul într-o intersecție din orașul argeșean Ștefănești a fost lovită de o mașină, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Incidentul s-a produs miercuri dimineață pe DN7, în apropiere de intersecţia cu str. Cavalerului şi str. Zavoi, unde poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti desfăşurau activităţi de dirijare-fluidizare a traficului rutier.

Un bărbat de 37 de ani, din Ştefăneşti, este cercetat penal după ce a acroşat şi accidentat uşor o poliţistă, potrivit Antena 3.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical, în urma evaluării preliminare rezultând că poliţista a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
646 afisari

5 COMENTARII

  1. Oare cîți nu au rămas tilăviți și cîți și-au pierdut viața cu lăsatul rănitului unde și cum este ca nu cumva să-i fracturezi coloana?

  2. sa fie sanatoasa.riscurile meseriei.adevarate tragedii.fotomodele care s-au prabusit dupa podium.maicute care s-au ars cu lumanarea.la birou unii s-au intepat in pix,ac sau capsator.
    Am avut colegi care au murit la MUNCA in afara la mai mult de 50 ani….am mers si la inmormantare…altii au cazut dupa pilon….altii accidente mortale.unele tot de munca.
    sa fie sanatoasa toata lumea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger