AcasăNewsPolitista din Vrancea, protagonista unui teribil accident

Politista din Vrancea, protagonista unui teribil accident

O politista din cadrul serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Vrancea, aflata, vineri dimineata, la volanul unei masini de teren, a fost implicata intr-un grav accident. Omul legii a condus autoturismul dupa ce ar fi consumat bauturi alcoolice, dar si, spun martorii, cu viteza.

Bolidul condus de politista a intrat intr-o statie de autobuz din Focsani, lovind violent un chiosc aflat in zona si in care se afla o femeie, potrivit vranceamedia.ro. Vanzatoarea a fost ranita si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

La fata locului au venit oamenii legii, care au deschis o ancheta. Conform sursei citate, testarea cu aparatul alcooltest ar fi aratat, in cazul soferitei, o alcoolemie de 0, 56 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dupa impact, politista a parasit locul accidentului.

Totul s-a intamplat in jurul orei 4, vineri dimineata. Din motive neelucidate pentru moment, conducatoarea auto a pierdut controlul volanului, iar impactul s-a soldat cu pagube materiale destul de insemnate, mai multe produse imprastiindu-se, pur si simplu, pe trotuarul din fata buticului respectiv.

Sursa foto: realitatea.net

412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger