AcasăNewsPolițista care l-a ajutat pe Victoraș Micula, acuzată că a accesat ilegal...

Polițista care l-a ajutat pe Victoraș Micula, acuzată că a accesat ilegal sistemul informatic al MAI. De necrezut pe cine spiona femeia!

politia

Polițista Camelia Erdei, agent şef adjunct la Biroul Ordine Publică al Poliţiei Oradea, acuzată că i-a dat informații secrete milionarului Victoraș Micula, este trimisă în judecată într-un nou dosar. Aceasta a accesat ilegal sistemul informatic al Ministerului Afacerilor Interne pentru a căuta informații despre iubitul ei, colegele lui sau alte cunoștințe.

Camelia Erdei mai era judecată într-un dosar deschis în decembrie 2020, alături de milionarul Victoraș Micula și alți trei angajați ai Poliției Oradea. Aceasta i-ar fi oferit atunci lui Micula datele personale ale unui tânăr cu care acesta intrase în conflict, după care l-a lăsat pe afacerist să acceseze singur baza de date secretă a MAI.

Utiliza baza de date a MAI ca pe propriul său bun

Camelia Erdei ”a utilizat datele ca pe propriul său bun, de care poate dispune la discreţie, deseori la ore târzii din noapte”, se arată în noul rechizitoriu. Aceasta ar fi accesat informații nu doar despre Micula, ci și despre apropiații lui și despre femeile de care era milionarul interesat.

Mai mult, polițistei a început să îi placă atât de mult baza de date a MAI, încât a accesat-o și pentru a căuta informații despre rudele soțului unei cunoștințe, despre șeful iubitului ei și, inclusiv, despre colegele de serviciu ale iubitului, dar și despre un bărbat de la care voia să cumpere lemne.

Acuzată de divulgarea de informații secrete

Camelia Erdei va fi judecată pentru 11 infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic și alte două infracţiuni de divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

În decembrie 2020, milionarul Victor Micula a fost trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că a accesat ilegal baze de date ale MAI pentru a căuta informații despre un șofer cu care a avut un incident în trafic. De asemenea, Micula a participat la o percheziţie purtând cagulă și geacă de poliţist.

author avatar
Alina Costache
512 afisari

1 COMENTARIU

  1. E momentul sa intre in USR…la ei chestia asta se cheama „transparenta” si se claseaza dosare pe acesta „rezolutie”…Vezi Voiculescu Carice – a luat acasa documente clasificate, dar a jurat ca nu le-a aratat dusmanilor si DNA l-a crezut, a accesat el si un consilier neautorizat baza de date a MS, a lasat-o la dospozitia unor „neautorizati” austrieci si nu se misca nimeni…Eu zic sa se hotarasca ai de fac jocurile daca mai e vreo lege in sensul asta si cui i se aplica

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger