AcasăNewsPolițistă bătută de o femeie, în Timiș. A fost lovită cu pumnii...

Polițistă bătută de o femeie, în Timiș. A fost lovită cu pumnii și picioarele/Ce s-a întâmplat cu agresoarea

O polițistă a ajuns pe mâna medicilor, după ce, aflată în timpul muncii, a fost victima unei agresiuni fizice. Scenele de violență greu de imaginat s-au derulat, recent, într-o localitate din județul Timiș. Între timp, agresoarea – acuzată de ultraj – a fost arestată.

O poliţistă din judeţul Timiş care a încercat să aplaneze un conflict în localitatea Beregsău Mare a fost atacată şi bătută de o femeie, informează, luni, news.ro. Agresoarea a fost arestată preventiv, fiind acuzată de ultraj.

În acest caz ar mai fi de menționat faptul că poliţista a reuşit să îşi cheme colegii în ajutor, iar aceştia au imobilizat-o pe agresoare.

Victima, lovită în repetate rânduri

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au făcut publice, luni, detalii despre acest caz. Așa s-a aflat că victima, agent principal de poliţie, ar fi fost lovită de femeie atât cu pumnii, cât și cu picioarele, dar și trasă de păr.

„În data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, judeţul Timiş, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliţie, ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele şi trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se menționează, luni, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Agresoarea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj.

author avatar
Andrei Coman
580 afisari

5 COMENTARII

  1. nu stiu pentru ce scot femei in strada in politie daca si femeile le bat . nu le pot gasi un loc la plimbat hartii in birouri ?

    • Era o pitzi cu unghii false, par in coada de cal, fara cascheta si probabil pusa pe post de unchiu’ sau de sugardaddy. Astea sunt „politistele” din ziua de azi care impresioneaza cu fizicul lor si cu cunostintele de autoaparare.

  2. Unul dintre criteriile care stau la baza meseriei de politist este acela ca poseda cunostinte solide de raspuns la agresiune fizica. Cum atunci sunt atatea cazuri de politisti batuti?
    Politista a stat de lemn tanase sa fie batuta?

    • Pai astia sunt politisti? Cu un liceu terminat cu chiu cu vai si dupa aia cu o postliceala de sase luni la Campina??? Ce sa stie astia, ei viseaza avioane si se plang de salariile mici.

  3. nici unde nu vezi politiste singure sa mearga la vreun eveniment ?
    mereu trebuie insotite dar ele au aceeasi leafa ca si colegii barbati……………pam !pam!
    oare de ce nu le tin prin birouri sa nu mai fie batute?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger