AcasăNewsPolitist mort in Timis, criminal in libertate. Nemultumirea sefului Politiei Romane

Politist mort in Timis, criminal in libertate. Nemultumirea sefului Politiei Romane

Chestorul Ioan Buda critica organizarea actiunii din Izvin, Timis, in timpul careia un politist in varsta de 43 de ani, tata a doi copii, a fost impuscat mortal de un individ urmarit international pentru talharie.

In timp ce oamenii legii il cautau – si il cauta inca – pe barbatul care a tras asupra politstului Cristian Amariei, seful Politiei Romane a venit, luni dimineata, la sediul Ministerului de Interne, cu explicatii. Dupa ce a stat de vorba cu ministrul Carmen Dan, Buda i-a sagetat superiorii politistului, din cadrul Inspectoratului Judetean. „Actiunea a fost organizata defectuos. O sa va explic de ce si cum la momentul oportun. Astazi ne concentram pentru o singura chestie – sa il prindem pe criminal. (…) Cei de la Inspectoratul Judetean care aveau informatii care trebuiau sa intervina si care trebuiau sa organizeze in mod corespunzator aceasta actiune. (…) L-a urmarit un kilometru, a tras peste 36 de focuri de arma. (…) Erau doi (politisti-n.n), unul a luat-o intr-o directie, celalalt in alta directie, deci politistul a actionat corect”, a sustinut seful IGPR, la plecarea de la MAI.

908 afisari

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest brav poliţist. Are dreptate domnul chestor Buda cu privire la modul de organizare a acţiunii de prindere a unui urmărit periculos. Problema care se pune domnule chestor este dacă şefii din IPJ-uri,toţi numiţi politic de PSD şi fără să fi văzut în faţă vreodată un infractor periculos, sunt în stare să organizeze astfel de acţiuni. A doua problemă,adjuncţii dumneavoastră sunt la fel de numiţi politic de PSD şi nici ei nu au văzut infractori periculoşi vreodată dar îi puneţi să coordoneze astfel de acţiuni. Mă uitam la adjunctul Dragnea, săracu nu poate nici să vorbească, zici că se sfârşeşte.

  2. Sa-si dea demisia ca si asa nu a facut nimic pentru politisti. Ce stie de meseria de polițist? Probabil acum o să-l numească șef la pompieri pentru gravele realizări de la poliție. Rusine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger