AcasăNewsPolitist mort in Timis. Carmen Dan: Eu nu ma scuz si nu...

Politist mort in Timis. Carmen Dan: Eu nu ma scuz si nu fug de responsabilitate, dar…

Dupa ce sindicalistii din Politie i-au cerut demisia, pe fondul cazului dramatic caruia i-a cazut victima un politist in varsta de 43 de ani, din Timis, ministrul de Interne a reactionat.

Este a doua oara, in cateva zile, cand sefei MAI i se cere plecarea din functie, dupa ce si presedintele solicitase demiterea lui Carmen Dan, pe fondul organizarii alegerilor din 26 mai

Cum principala nemultumire exprimata dupa tragedia de la Izvin a fost lipsa dotarii cu echipament a politistilor, Carmen Dan a dat, luni, o replica in cadrul unei conferinte de presa. „Eu nu ma scuz si nu fug de responsabilitate, dar cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist care pleaca in misiune. In fiecare an s-a avut in vedere ca alocarea bugetara pentru achizitionarea echipamentelor de interventie si a mijloacelor de mobilitate sa fie in conformitate cu solicitarile pe care le-am avut de la nivelul structurilor din teritoriu”, a raspuns ministrul nemultumirilor exprimate in spatiul public de sindicalistii din Politie.

410 afisari

2 COMENTARII

  1. Te agati de postul de ministru ??,va veni o vrema mai repede sau mai tarziu cand vei plati.

  2. In politie tre facute reforme profunde dupa cazul de la Academie si interlopii Tm. Cred ca tre adus un ministru aspru de viziune care sa faca un masterplan dupa un studiu de reconstructie adaptat la zilele noastre. Altfel ne oprim in gropi sau veste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger