AcasăNewsPolitist mort in misiune, pe DE 85. Colegul lui, grav ranit, a...

Politist mort in misiune, pe DE 85. Colegul lui, grav ranit, a ajuns la spital

Grav accident rutier la Suceava: un politist a murit si altul a fost grav ranit, sambata, dupa ce masina cu care pornisera in urmarirea unui suspect s-a lovit de un alt autoturism, care nu i-a acordat prioritate. La aceasta ora pe DE 85, in zona producerii tragediei, se circula cu dificultate.

 

foto: emaramures.ro

Cei doi politisti urmareau autovehiculul unui suspect banuit ca ar transporta tigari, in momentul in care masina lor s-a lovit de un al treilea vehicul.

Impactul a fost deosebit de puternic, unul dintre oamenii legii pierzandu-si viata. Colegul sau a fost dus de urgenta la Spitalul din Suceava cu rani grave, informeaza RealitateaTV.

„Doi politisti, unul de la Politia Locala, iar celalalt de la Politia Rutiera au pornit in misiune pentru identificarea in trafic a unui autoturism despre care existau informatii ca ar transporta tigari. Masina in care se aflau cei doi politisti (…) a intrat in coliziune cu un alt autoturism care nu a acordat prioritate politistilor„, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Bogdana Craciun.

554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger