AcasăNewsPolitist, lovit cu masina de un taximetrist furios, pentru ca a incercat...

Politist, lovit cu masina de un taximetrist furios, pentru ca a incercat sa-l opreasca

Un taximetrist a lovit intentionat cu masina un politist, in centrul Craiovei, dupa ce acesta din urma ii facuse semn soferului sa opreasca. Incidentul a avut loc marti, in jurul orei 12:30.

Taximetrsitul se asezase la rand intr-o coloana de masini, pentru ca traficul se desfasura cu dificultate in zona. Politistul s-a postat in fata taxi-ului pentru a-l forta pe sofer sa ramana pe loc, insa soferul a inceput sa se certe cu acesta, dupa care, pur si simplu l-a luat pe agentul de la Politia locala pe capota autoturismului.

La incident a asistat si admnistratorul public al Primariei Craiova, Gheorghe Nedelescu. „Eu am vazut cum l-a luat efectiv pe capota pe politistul local. Din fericire, acesta este bine si nu a fost necesara transportarea sa la spital. Un sofer si cu un alt politist local l-au scos cu forta din masina pe taximetrist si l-au incatusat. L-am dat pe mana organelor competene si sa speram ca va fi pedepsit”, a afirmat Nedelescu.

Taximetristul va fi audiat, urmand sa fie cercetat pentru ultraj. De asemenea, se ia in calcul si posibilitatea ca fapta sa fie incadrata la tentativa de omor.

author avatar
Alina Costache
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger