AcasăNewsPolitist local, in stare grava dupa ce a fost batut in plina...

Politist local, in stare grava dupa ce a fost batut in plina strada

O situatie revoltatoare careia i-a cazut victima un om al legii, de la Politia Locala, care la acest moment e in coma, s-a produs orele trecute, in timpul programului de lucru al agentului.

Mai exact, agentul politiei locale Drobeta Turnu Severin a fost agresat de mai multi indivizi, unii dintre ei ramasi in continuare neidentificati, in plina strada.

Omul legii s-a ales cu leziuni foarte grave. A fost transportat, intr-o prima faza, la spitalul judetean, insa avand in vedere starea sa, barbatul a fost transferat in cursul diminetii la Craiova, la Neurochirurgie, avand un traumatism cranio-cerebral acut, si fiind in stare de coma, la Craiova, din cate a precizat, in cursul diminetii, un reprezentanti medical de la unitatea medicala din Drobeta Turnu Severin, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV.

Momentan, circumstantele in care s-a produs agresiunea nu sunt foarte clare, insa politia din orasul amintit a deschis o ancheta si incearca sa dea de urma grupului de tineri agresivi din care, din primele date, ar face parte nu mai putin de sase indivizi. Acestia risca sa fie cercetati pentru ultraj.

sursa foto: informatiadeseverin.ro

370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger