AcasăNewsPolitist in varsta de 24 de ani, gasit impuscat in cap, la...

Politist in varsta de 24 de ani, gasit impuscat in cap, la Constanta

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un tanar subinspector care lucra la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta a pierit in conditii greu de imaginat. Barbatul a fost gasit impuscat in cap, chiar in apartamentul in care statea in chirie.

In locuinta respectiva, situata intr-un bloc din Constanta, mai statea un coleg de breasla al politistului. De altfel, acesta din urma l-ar fi si gasit, potrivit reporterntv.ro, duminica dupa-amiaza, in camera victimei, in care a intrat alarmat dupa ce a auzit un zgomot puternic, asemeni celui provocat de o arma descarcata.

Politistul a incremenit – si-a zarit colegul cu o rana grava la cap, avand arma din dotare in apropierea trupului. N-a mai pierdut niciun moment si a sunat la salvare, cerand de urgenta ajutor. La acel moment, tanarul traia.

Transportat in stare foarte grava la spital, ofiterul a ajuns pe mana medicilor de la Urgenta, de la Spitalul judetean Constanta. Din pacate, insa, eforturile specialistilor de a-l mentine in viata au fost sortite esecului. Traumatismul suferit i-a fost fatal barbautlui, care a pierit la doar 24 de ani.

Cauzele care au stat la originea tragediei nu sunt cunoscute pentru moment. Ancheta demarata, primele verificari fiind facute chiar la fata locului, urmeaza, insa, sa scoata la lumina motivul care a dus la decesul politistului. Oamenii legii nu exclud ipoteza ca tanarul sa fi incercat sa isi curme zilele.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger