AcasăNewsPolițist din Târgu Jiu, filmat când urla la un protestatar: „Nu mai...

Polițist din Târgu Jiu, filmat când urla la un protestatar: „Nu mai vorbi. Bă, tu nu auzi. Acuma te încalec!” – VIDEO

politistPolițist din Târgu Jiu, filmat când urla la un protestatar: „Nu mai vorbi. Bă, tu nu auzi. Acuma te încalec!” - VIDEO / foto: Facebook

Un tânăr care a participat miercuri seară la protestele de la Târgu Jiu a fost luat la rost de către un poliţist rutier, supărat că stă în stradă din cauza protestatarilor.

Agentul de poliţie a ţipat şi chiar l-a ameninţat pe tânăr. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de un alt tânăr. Înregistrarea a fost postată pe Facebook și a provocat zeci de reacții.

„Aceștia sunt polițiștii care ne vor sănătatea și libertatea, acest domn care nu a vrut să se identifice ne-a amenințat cu bătaia pentru motivul că am trecut cu jumate de oră de ora legală după ce am plecat de la protest, dacă nu vă ridică niciun semn de întrebare și vă convine să fiți bătaia de joc a lor, nu mai zic nimic”, este mesajul transmis pe rețeaua de socializare de către unul dintre martorii la scenă.

În imagine se observă că agentul îi vorbește de sus tânărului: „Nu mai vorbi. Bă, tu nu auzi. Acuma te încalec! Lipsa asta de respect de la nişte ciufuţi. Stau eu pentru voi pe aici“. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au comunicat că se efectuează verificări în acest caz.

Polițistul, deranjat că trebuie să stea pe stradă din cauza protestatarilor

Dialogul surprins de Darius, tânărul care l-a filmat pe polițistul care amenință un alt tânăr de la protest și urlă la acesta, e halucinant:

Polițist: Am ajuns să mă rog de tine! Da n-am ajuns să mă rog de tine. Și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea la dumneavoastră!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! (în acest moment polițistul se apropie amenințător de tânăr și începe efectiv să urle la el de la mică distanță) Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? (Polițistul se apropie de tânăr și scoate o mână din buzunar și-l plesnește scurt pe corp, în zona abdomenului) Acum te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea. Stau să mă rog de voi toată ziua. Dă-i drumu-n mașină, hai!

La comentariile care au urmat, tânărul explică faptul că era împreună cu alți 4 prieteni, cinci persoane, și au venit 6 mașini de poliție și două dube de mascați, care să-i trimită acasă.

author avatar
Andreea Vlad