AcasăNewsPolitist din Mures, batut si injunghiat pentru ca a vrut sa potoleasca...

Politist din Mures, batut si injunghiat pentru ca a vrut sa potoleasca un scandal

Un politist din Mures a ajuns de urgenta in sala de operatie, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in piept. Omul legii intervenise pentru a potoli un scandal izbucnit intr-un bar.

Deranjati de faptul ca politistul a intervenit pentru a opri scandalul, cativa tineri aflati intr-un local din Ceuasu de Campie au sarit pur si simplu asupra barbatului de 35 de ani lovindu-l cu pumnii si picioarele, potrivit RealitateaTV. La un moment dat, unul dintre agresori l-a injunghiat pe omul legii de doua ori in zona pieptului.

Politistul a fost transportat de urgenta la spitalul din Targu Mures. Pentru ca starea lui era grava, medicii l-au dus rapid in sala de operatie, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

Trei persoane implicate in aceasta agresiune au fost retinute, fiind cercetate pentru tentativa de omor. „La acest moment, am retinut trei persoane (…) pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor calificat si deosebit de grav, cat si pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri. Unul dintre acestia (…) a folosit un cutit cu care i-a aplicat doua lovituri (…) care i-au pus viata in pericol”, a declarat procurorul Dan Oltean, la postul TV amintit.

369 afisari

1 COMENTARIU

  1. vinovat in a-l doilea rand sunt ceilanti doi colegi al politistului…trebuia sa i-l impuste cum se face in tarile dezvoltate si normale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger