AcasăNewsPolitist din Ialomita, gasit impuscat in cap!

Politist din Ialomita, gasit impuscat in cap!

Un agent din cadrul Serviciului Transporturi a fost descoperit in stare grava, duminica la pranz, la Fetesti. Barbatul a fost transportat de urgenta la un spital din Capitala.

Politistul a fost gasit de un coleg, intr-o balta de sange, impuscat in cap. Imediat ce a fost data alarma, la locul incidentului au fost chemati medicii de la ambulanta. Grav ranit, agentul a fost preluat de un elicopter si dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.

A fost demarata o ancheta pentru a se stabili conditiile in care s-a produs incidentul. Se iau in calcul mai multe ipoteze: fie aceea ca a fost vorba despre un accident, fie ca politistul ar fi incercat sa-si ia viata, tragandu-si un glonte in cap cu arma din dotare. Aceste variante urmeaza, insa, sa fie clarificate de catre anchetatori.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger