AcasăNewsPolitist din Constanta, lovit cu masina de un sofer suparat. Colegii omului...

Politist din Constanta, lovit cu masina de un sofer suparat. Colegii omului legii au pornit in cautarea suspectului!

S-a ales cu dosar penal si a fost dus in arest, pentru 15 zile, fiind acuzat de ultraj, dupa ce a dat cu masina peste un politist local. Incidentul s-a intamplat la Constanta, dupa ce un conducator auto a vazut negru in fata ochilor, constatand ca omul legii se pregatea sa ii ridice autoturismul.

Totul a inceput in momentul in care politistul a gasit masina suspectului parcata neregulamentar, pe un trotuar din fata unui centrul comercial. Constatand abaterea, ca se pregatea sa faca formalitatile necesare ridicarii autovehiculului. Intre timp, insa, soferul a revenit la autoturism si, realizand ce are de gand sa faca agentul, s-a suparat. A urcat la volan si a calcat acceleratia, fara sa se gandeasca la consecinte.

Din nefericire, politistul a fost lovit de masina condusa de barbatul infuriat, si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Leziunile suferite nu sunt, insa, grave, potrivit replicaonline.ro.  Odata data alarma, pe urmele fugarului au plecat mai multe echipaje de politie.

Colegii omului legii au dat de urma masinii, nu foarte departe de locul incidentului, iar soferului autovehiculului inmatriculat in Prahova a fost dus la audieri. Pe numele suscpectului a fost deschis un dosar penal. Magistratii Judecatoriei Constanta au hotarat arestarea preventiva a soferului, pentru 15 zile, acesta din urma fiind acuzat de ultraj.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger