AcasăNewsPolitist din Capitala, injunghiat in plina strada, sambata dimineata

Politist din Capitala, injunghiat in plina strada, sambata dimineata

Un om al legii a cazut victima furiei unui individ. S-a intamplat la primele ore ale zilei de sambata, intr-o statie de tramvai din sectorul 6 al Capitalei. Agresorul nu a fost prins deocamdata.

Politistul in varsta de 21 de ani, angajat al sectiei 20, se afla in timpul liber. Din motive necunoscute inca, tanarul agent a fost taiat cu un cutit de un alt barbat, pe un refugiu RATB din zona Crangasi, potrivit Romania TV. Ranit la picior si in zona abdomenului, agentul a avut nevoie de ingrijiri. A fost preluat de o ambulanta sosita la locul incidentului si transportat la spital.

La locul agresiunii au ajuns mai multi oameni ai legii, care au demarat o ancheta si au discutat cu martorii, pentru a stabili ce s-a intamplat. Se incearca acum identificarea si prinderea agresorului care, imediat dupa ce l-a atacat pe tanarul politist s-a facut nevazut.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger